Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Hanya Jual Pada Bulan RAMADAN ! Ramai yang kempunan dan SANGGUP tunggu makanan ini selama 11 bulan !

0 1,243

Biasa tengok meatball daging biasa je di bazar kan…ha kali ni admin bawa kelainan untuk anda semua.

Kali ni, meatball dari daging kambing.

Fuh, besar-besar sungguh!
Nak panggil kambing ball pun boleh ni.

Makan 2 cucuk pun dah kenyang ni.

Jom layan video ini sambil membayangkan keenakannya.

Ditambah pula dengan keenakan sos homemade yang padu, buat teringat-ingat je nak repeat lagi.

Semua makanan di bakar panas-panas di bazar ini, dengan aromanya yang menusuk ke hidung. Fuh..admin yang tengok ni pun rasa tak sabar pulak nak try kambing ball bakar ni.

Kambing ball ni kalau nak panaskan balik bila sampai kat rumah pun ok. Tapi nak makan terus pun, boleh juga. tapi make sure makan masa azan Maghrib ye 😉

Untuk yang teringin nak cuba kambing ball ini, pastikan anda pergi awal tau, sebab kalau lambat dapat tengok dulang dan cium sisa baki bau arang sahaja.

Ingat menu ini hanya sebulan je dalam setahun!

Selain itu, di gerai ini, ada juga kepak ayam, sosej bakar dan yang paling special siap ada satay kambing bersulam carrot. Ha..sangat rare.

Lokasi : Bazar Ramadhan Chepor Indah, Taman Chepor Indah,31200 Chemor Perak

Waktu Niaga : Setiap Hari, 2.00 petang sampai habis

Untuk tempahan : 016 6424390 / 0111 4585255

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net