Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Teratak Sofea – Rumah Kayu Kampung Dilengkapi Private Pool

0 423

Teratak Sofea merupakan koleksi rumah percutian ala-ala kampung dengan kemudahan moden yang lengkap dan diperlukan.

Teratak yang tidak jauh dari ibu kota Kuala Lumpur ini sangat sesuai untuk family gathering, reunion dan staycation kumpulan besar.

Ia terdiri dari 3 buah unit rumah berkonsepkan tradisional. Apa yang lebih menarik ialah ketiga-tiga unit rumah ini mempunyai private pool masing-masing. Bestkan!

Kandungan

Apa Yang Menarik Tentang Teratak Sofea?

Homestay indah bersuasanakan desa ini sering menjadi tarikan kerana reka bentuk dan konsepnya yang unik.

Kalau korang nak tahu lebih lagi tentang teratak ini, teruskan membaca ya!

Lokasi

Sumber : Facebook

Tak jauh pun dari ibu kota Kuala Lumpur. Teratak ini sebenarnya terletak di Telok Panglima Garang, Selangor.

Nak ke sini pun tak perlu ambil masa yang terlalu lama. Lebih kurang 40 minit je dari Kuala Lumpur.

Amat sesuai sebagai pilihan short escape warga kota yang nak bercuti tapi tak nak jauh-jauh.

Penginapan di Teratak Sofea

Untuk korang yang nak menginap di sini, ada tiga jenis rumah yang korang boleh pilih. Setiap rumah ada ciri reka bentuk tersendiri.

Nama-nama unit rumah ni pun unik dan menarik tau!

1. Rumah Ibu Mertuaku

Sumber : Facebook

Kalau korang datang dengan famili atau kumpulan besar. Rumah Ibu Mertuaku ini sesuai untuk korang. Rumah ini mempunyai 3 bilik di bahagian atas dan 1 dorm di tingkat bawah.

Di tingkat atas 2 bilik lengkap katil bersaiz queen, 1 bilik lagi tersedia katil single pull out. Manakala di tingkat bawah, bilik dorm pula memuatkan 8 single bed katil bertingkat.

Untuk keselesaan korang, kesemua bilik dan dorm ini sejuk berpenghawa dingin.

Since rumah ini boleh memuatkan ramai penghuni, ada 4 bilik air yang tersedia untuk digunakan. Dua bilik air di bahagian atas dan dua lagi di bahagian bawah.

Bukan itu sahaja, di rumah ini terdapat ruang tamu di tingkat atas untuk aktiviti santai bersama keluarga, dapur outdoor serba lengkap dan yang paling best sekali private pool untuk dewasa dan kanak-kanak.

Kalau teringin nak stay di chalet tepi pantai sekitar Selangor, boleh tengok di sini

2. Rumah Anak Bapak

Sumber : Facebook

Rumah Anak Bapak ini mempunyai 5 bilik dengan tiga bilik di bahagian atas dan dua bilik dibahagian bawah.

Untuk pengetahuan korang, dua bilik di tingkat atas lengkap dengan katil bersaiz queen. Manakala sebuah bilik lagi disediakan katil bersaiz bujang.

Bilik di tingkat bawah pula disediakan dengan dua set katil bertingkat bagi setiap bilik.

Kelima-lima bilik ini lengkap dengan penghawa dingin bagi keselesaan penghuni.

Seperti rumah Ibu Mertuaku, rumah Anak Bapak turut mempunyai 4 bilik air. 2 di bahagian atas dan 2 lagi di bahagian bawah.

Mudah untuk korang, tak payah merebut-rebut nak guna bilik air.

Ruang tamu, ruang out door di tepi kolam dan dapur dengan kelengkapan memasak turut menjadikan kemudahan yang disediakan di dalam rumah lengkap dan memadai.

Oh ya, kolam renang privasi untuk dewasa dan kanak-kanak pun ada ya!

3. Rumah Masam-masam Manis

Sumber : Facebook

Untuk korang yang datang dengan famili kecil, rumah Masam-masam Manis mungkin yang paling sesuai untuk korang.

Rumah ini terdiri dari dua bilik dengan katil bersaiz queen, ruang tamu serta ruang santai outdoor di tepi kolam renang.

Sama seperti rumah-rumah yang lain, bilik-bilik di rumah ini juga lengkap dengan penghawa dingin.

Fasiliti di Teratak Sofea

1. Surau/Tempat Berkumpul

Sumber : Blog

2. Basikal

Sumber : Facebook

3. Aktiviti Indoor dan Outdoor

Sumber : Facebook

4. Mesin Vending

Sumber : Blog

5. Mural untuk OOTD

Sumber : Blog

Harga Penginapan

Sumber : Facebook

Harga yang ditawarkan untuk penginapan di Teratak Sofea ini boleh dikatakan amat berpatutan dengan saiz dan fasiliti yang ditawarkan.

Kalau korang ke sini pada hari minggu, harga untuk semalam bagi rumah Masam2 Manis ialah RM450 untuk semalam. Hujung minggu pula harganya akan jadi RM600 semalam.

Bagi rumah Anak Bapak dan Ibu Mertuaku pula, harga hari minggu ialah RM950 semalam. Harga untuk hujung minggu ialah RM1350 semalam.

RumahHari BiasaHujung Minggu
Masam2 ManisRM450RM600
Anak BapakRM950RM1350
Ibu MertuakuRM950RM1350
Harga semalam di Teratak Sofea

Amacam? Menarik kan Teratak Sofea ni?

Selepas ni kalau korang mencari homestay yang besar untuk buat family gathering atau reunion dengan kawan-kawan, korang boleh datang ke Teratak Sofea.

Untuk tempahan, korang boleh tengok page Facebook Teratak Sofea atau hubungi 012-221 3636.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net