Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

5 Homestay Tepi Pantai Di Pangkor

0 254

Pulau Pangkor terletak di pantai barat Semenanjung Malaysia, di negeri Perak. Pulau ini terletak kira-kira tiga jam perjalanan daripada Kuala Lumpur, ibu kota Malaysia.

Untuk ke Pulau Pangkor, perlu menuju ke Lumut, sebuah bandar pelabuhan di Perak, dan dari sana, boleh ambil bot feri ke pulau tersebut.

Biasanya, pelancong akan mengambil penerbangan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) atau Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah di Ipoh. Dari kedua-dua lapangan terbang tersebut, korang boleh menaiki teksi atau memandu sendiri ke Lumut.

Di Lumut, terdapat pelabuhan feri yang menyediakan perkhidmatan feri ke Pulau Pangkor. Bot feri biasanya berlepas setiap setengah jam atau satu jam sekali, tergantung kepada waktu dan permintaan.

Pulau Pangkor sendiri adalah pulau yang kecil dan dapat dilalui dengan mudah. Terdapat beberapa tempat penginapan, restoran, kedai-kedai, dan tumpuan pelancong yang berhampiran dengan pantai utama seperti Pasir Bogak dan Teluk Nipah.

Pulau Pangkor semakin gemar dikunjungi oleh para pelancong dalam dan luar negeri.

Jika datang ke sini, kami cadangkan untuk korang menginap di homestay tepi pantai. Terdapat banyak pilihan homestay yang cantik dan selesa, so korang boleh pilih tau yang mana berkenan di hati!

Kandungan

Homestay Tepi Pantai Di pangkor

1. BatanKyu

Sumber : airbnb.com

Rupanya di sebalik nama homestay ini, ada maksud yang tersembunyi! Batankyu バタンキュ merupakan perkataan Jepun yang membawa maksud tertidur serta merta, padam seperti lampu.

Homestay ini dihias dengan gaya yang elegan, terang dan luas. Ianya menawarkan pengalaman esklusif korang yang bekeluarga dan datang berkumpulan ke Pulau Pangkor.

Tempat percutian yang selesa ini boleh memuatkan 12 orang dengan selesa dan dilengkapi dengan pelbagai kemudahan untuk memastikan tetamu selesa dan tenang.

Homestay ini terletak di kawasan berpagar so ianya boleh dikatakan agak selamat. Jaraknya dengan kemudahan seperti restoran dan kedai juga tidak jauh.

Ruang di dalam dan di luar rumah juga amat luas. Halaman rumah boleh memuatkan beberapa buah kereta. Korang juga boleh luangkan masa untuk sesi barbeku manakala halaman yang dihiasi dengan rumput tiruan mewah memberi keselesaan untuk kanak-kanak bermain.

2. Cozy Home Studio Pangkor Island With Free Wi-fi

Sumber : airbnb.com

Homestay ini merupakan unit rumah studio yang terletak diApartment Pangkor Lot 10. Terdapat dua buah katil bersaiz queen yang boleh memuatkan sehingga empat orang dewasa dalam satu masa yang sama.

Selain katil, sebuah sofa bed juga ada disediakan dan kalau korang mahu, korang boleh jadikannya sebagai katil juga. So, lebih ramai lah yang boleh menginap di homestay ini.

Tempat makan best di Ipoh boleh tengok di sini

3. Seri Pangkor Homestay – Homestay tepi pantai

Seri Pangkor Homestay ini merupakan pilihan penginapan yang sangat best tau. Bukan sahaja ruangnya yang sangat luas, katil yang disediakan untuk tetamu juga sangat besar.

Homestay mewah ini boleh memuatkan kira-kira 27-30 orang dalam satu masa yang sama. Dengan ketinggian tiga tingkat dan 9 bilik ianya dilengkapi dengan lift bagi memudahkan tetamu yang datang dengan warga tua terutamanya.

Lokasinya berdekatan dengan bandar, kedai bebas cukai, pelbagai pilihan tempat makan dan juga kemudahan awam.

Memang sangat terbaik untuk korang yang merancang gathering bersama keluarga atau reunion bersama kawan-kawan.

Nak ke Lost world, Tambun? Boleh stay tempat yang sangat best ini. Pasti puas hati

4. Pangkor Better Life Homestay

Sumber : airbnb.com

Homestay ini terletak di Apartment Pangkor. Ianya mempunyai dua buah bilik dengan setiap bilik dilengkapi katil bersaiz queen.

Dengan lokasinya yang strategik, korang boleh akses dengan mudah ke destinasi pelancongan sekitar Pangkor. Nak ke pantai pun tak jauh, hanya ambil masa kira-kira 2 minit sahaja berjalan kaki. Bukan itu sahaja, ianya terletak berdekatan dengan banyak restoran makanan laut yang terkenal, gerai makanan Melayu, kedai serbaneka dan kedai bebas cukai berdekatan. 

Oh ya, apartment ini tidak ada lift so untuk naik ke homestay ini korang perlu mendaki setingkat tangga. Satu lagi yang korang perlu tahu, korang tak dibenarkan memasak ketika menginap di sini. Tapi tak apa, macam yang kami maklumkan tadi kedai makan ada banyak di sekitar homestay ini. So, korang tak perlu lah risau.

5. Pangkor 88 Resort Villas

Sumber : airbnb.com

Terletak tidak jauh dari Pantai Pasir Bogak. Korang hanya perlu berjalan kaki sahaja sebab jaraknya hanya lebih kurang 200 meter dari homestay ini.

Homestay ini merupakan rumah baru dua tingkat yang dilengkapi dengan pancuran mandi. Lengkap dengan penghawa dingin. Ianya sangat sesuai didiami oleh korang yang datang dalam kumpulan besar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net