Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Homestay Di Melaka – Muslim Friendly Dan Siap Dengan Private Pool

0 767

Homestay Tinyscale – Homestay Di Melaka.

Biasa kalau cuti sekolah, Melaka memang jadi port percutian pilihan ramai. Hotel memang fully booked lah kalau masa cuti ni. So memang kena book awal-awal lah.

Biasa kalau dah sampai kat Melaka ni, cari port makanan yang viral dan sedap memang jadi aktiviti utama.

Selain dari tu, aktiviti melawat tempat-tempat bersejarah pun jadi agenda utama juga.

Kalau sebelum ni, ramai bertumpu kat hotel. Tapi sekarang dah banyak pilihan bilik penginapan.

Makin ramai suka stay di homestay

Sekarang, kebanyakan family akan pilih untuk stay di homestay.

Selain dari selesa dan banyak bilik, kelengkapan yang seakan seperti berada di rumah juga sebab utama kenapa lebih ramai yang selesa dengan homestay, especially yang datang bercuti bersama family besar.

Homestay di Melaka yang menarik

Salah satu homestay di Melaka yang korang boleh consider untuk stay bila datang ke Melaka ni adalah adalah Tinyscale Homestay, yang terletak di Duyong, Melaka.

Lokasi Tinyscale

Lokasi Tinyscale ni 20 minit je dari Jonker Walk.

Homestay yang hanya open kepada Muslim guest sahaja ni dilengkapi dengan design modern dan rustic.

Ia sangat selesa untuk 10 -12 orang. Dilengkapi dengan 4 bilik tidur dan 3 bilik air. Ruangan yang luas dan selesa ini memang memberi keselesaan dan privasi.

Dilengkapi dengan indoor dan outdoor living area, semua bilik dilengkapi dengan aircond, dapur yang lengkap, set BBQ dan wifi pun tersedia.

Part yang paling best sekali ialah kolam khas untuk kanak-kanak yang terletak di sebelah main bedroom.

So mak-mak boleh pantau anak-anak yang mandi manda tanpa risau sambil borak-borak sesama family.

Homestay ni terletak di Taman Seri Duyong, so disekitarnya memang ada banyak kedai makan yang sedap dan tempat-tempat menarik.

Bila dah kat sini, jangan lupa nikmati kesedapan ikan bakar di Ikan Bakar Mumbai dan sup yang sedap di Sup Gearbox Botak Duyong.

Kedai ikan bakar sedap di Melaka boleh tengok di sini

Selain dari tu, boleh juga bawa anak-anak ke Zoo melaka, Melaka Wonderland atau ke A Farmosa untuk keseronokan bersama family tercinta.

Rate : Dari Rm600/night
Alamat : No 16, Jalan Seri Duyong 1/19, Taman Seri Duyong Sek 1, Melaka
No Telefon : +6017 306 1899
Semua gambar ni daripada website rasmi Tinyscale.

Untuk yang mencari homestay di Melaka tu, try lah stay kat sini. In shaa Allah berpuas hati.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net