Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Kidzania Kuala Lumpur 2021

0 827

Kidzania merupakan tempat menarik di Kuala Lumpur yang menjadi tempat impian semua kanak-kanak. Di sini adalah tempat anak-anak boleh menimba pengalaman mempunyai kerjaya sebenar seperti orang dewasa. 

Kidzania Kuala Lumpur sebuah tempat hiburan berilmiah bagi kanak-kanak dan melatih supaya anak-anak dapat gambaran sebenar apa yang mereka cita-citakan. 

Kita sering bertanya kepada mereka apabila mencecah umur dewasa kelak, apakah cita-cita mereka. Ada diantara mereka yang tiada cita-cita. Dan ada juga dikalangan mereka, mendambakan pekerjaan guru, arkitek atau kerja yang baik. 

Terdapat 60 jenis aktiviti berasaskan pekerjaan yang boleh dilakukan oleh anak-anak di Kidzania Kuala Lumpur ini. 

Mereka akan bekerja dan diberi gaji. Wang yang diterima dalam bentuk matawang KidZania (dipanggil kidZos), boleh disimpan ke dalam akaun bank atau dibelanjakan. Ini adalah cara yang terbaik bagi anak-anak untuk belajar mengenai kewangan, dan merasai sukarnya rasa mencari duit. 

Anak-anak seolah-olah berdepan dengan masa depan kerjaya mereka. Hidup di sebuah bandar kecil lengkap dengan hospital, balai bomba, salon kecantikan dan banyak lagi persis kehidupan sebenar. Mereka diberi peluang untuk memilih aktiviti yang mereka minati untuk bekerja dan mendapat gaji hasil dari kerja yang mereka lakukan.

Lokasi : Curve Nx, 18, Jalan PJU 7/5, Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Waktu operasi : Wed – Mon /10am – 6pm
Ditutup pada hari Selasa untuk maintenance

Kemudahan Di Kidzania Kuala Lumpur

  • Tandas
  • Surau
  • Tempat tukar lampin bayi
  • Kaunter pertanyaan
  • Wifi percuma
  • Tempat Bayi Menyusu
  • ATM
  • Cafe

Kawasan seluas 80,000 kaki persegi, anak-anak berusia antara 4-14 tahun akan dapat belajar tentang kerjaya secara langsung dalam persekitaran pembelajaran yang menyeronokkan dan menarik. 

Anak-anak ini akan didedahkan dengan nilai berdikari, bekerjasama, dan cara mempraktikkan asas kewangan. 

Taman tema dibuka pada pukul 10 pagi tetapi dengan lebih daripada 60 tempat simulasi dan lebih dari 100 aktiviti, anda harus tiba lebih awal untuk memulakan pengembaraan sebelum orang ramai datang. 

Selepas itu, anak-anak akan melakukan aktiviti sendiri tanpa pengawasan Ibu Bapa untuk meningkatkan keyakinan diri dan berdikari. Kakitangan KidZania Kuala Lumpur akan sedia memberi pertolongan, sekiranya anak kita memerlukan bantuan. 

Ibu Bapa juga akan mendapatkan peta petunjuk arah sebelum memulakan aktiviti di kaunter maklumat KidZania supaya anda dan anak-anak dapat merancang masa di tempat-tempat menarik tersebut seperti juruterbang, penjaga penerbangan dan pemadam kebakaran. 

Simulasi ini akan memakan masa selama 60 minit setiap satu tempat, kakitangan KidZania mengesyorkan agar anak-anak melakukan pekerjaan yang sesuai dengan mereka. Mereka perlu menghabiskan KidZos untuk aktiviti seni seperti lukisan wajah, membuat perhiasan dan lukisan lain. 

Bagi Ibu bapa pula, terdapat beberapa tempat di mana mereka boleh menikmati minuman atau bersantai sambil minum kopi di ruang istirehat yang telah disediakan sementara menunggu anak-anak mereka. Inilah saat yang ditunggu untuk anda membiarkan anak-anak anda melakukan apa yang mereka mahukan. 

Aktiviti sebegini secara tidak langsung akan mengasah kemahiran sosial mereka dan mereka akan berpeluang mempunyai rakan baru selain menimba pengalaman yang menyeronokkan. 

Banyak pengalaman bagus yang boleh di kutip anak-anak sepanjang berada di Kidzania Kuala Lumpur ini. Selain dapat membayangkan apa yang mereka nak jadi nanti, mereka juga berpeluang mendalami pekerjaan lain yang mungkin tak pernah mereka tahu sebelum ini.

Ada masa, bawalah anak-anak anda ke sini. Pasti seronok dan mengujakan!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net