Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Arte Mont Kiara – Instagrammable Spot

0 1,235

Kebanyakan plan bercuti, terpaksa kena beku sejak PKP. Memang rasa stress kan sebab kena stay rumah je sepanjang masa.

Tapi once semua dah di buka dan boleh holiday balik, semua mula happy dah sektor pelancongan kembali bernafas.

Arte Mont Kiara – Hiasan Dalaman Inspirasi Terbaik Dari Perancis

Terbaru, ada satu lagi tempat yang korang kena masukkan dalam list percutian – Arte Mont Kiara. Design pelik, tapi menarik – sangat TIP TOP inspirasi terbaik dari Perancis.

Dari lobby, sekitarannya sampailah ke tepi lift, dalam bilik dan sekitarnya semuanya mengundang untuk kamera berfungsi setiap masa.

Lebih-lebih lagi di area Taman Rama-Rama , kolam jakuzi yag berlatarkan permandangan indah Kuala Lumpur

Sangat cantik. IG-worthy! Yang mana kaki possing dan tu memang inilah tempatnya.

Sumber : Smartlocal.com

Semua mengatakan bahawa seni bina Arte Mont Kiara ni ‘striking architecture’ – 3 menara hebat ini terletak di atas podium masing-masing setinggi 39 tingkat. Di hiasi dengan garis kontur organik yang kelihatan seperti ilusi optik. Rare!

Tapi tahukan korang semua, garisan tersebut tak lain dan tak bukan adalah salinan cap jari developernya iaitu Thomas Chan.

Macam mana boleh terpikir untuk jadikan cap jari sebahagian dari pembinaan. Huh.. memang lain macam kan.

Hanya 2 minit dari Publika – Mall yang terkenal di bandar ini.

7 minit dari Solaris Mont Kiara – tempat makan yang tepat untuk penggemar makanan Korea.

Walaupun bahagian luar kelihatan futuristik, tetapi dalamannya memang sangat WOW!

Hiasan senibina berinspirasikan Perancis klasik, dengan area drop-off yang dihiasi candelier, bumbung kaca, arca besi – semua diilhamkan dari kemewahan Istana Versailles, Perancis

Masuk je ke dalam bangunan ni, terus terasa kemewahannya, dengan lantai dan dinding dihiasai marmar serta design yang memang mengagumkan.

Menara ke 2 adalah adalah starter – syiling dan dindingnya di hiasi dengan bentuk bunga besar dan candelier yang mempersonakan.

Sumber : Smartlocal.com

Semua ni sudah pasti akan buat korang teruja dan semestinya snap gambar untuk kenangan.

Taman Rama-Rama Terapung yang menakjubkan dan kolam jakuzi yang mendamaikan

Konsep feel the nature turut diselitkan di sini.

Taman rama-rama yang menempatkan rama-rama emas seakan terperangkap dalam tiang besi, akan buat korang rasa macam di alam Alice In Wonderland. Macam mimpi.

Sumber : Smartlocal.com

Di tambah pula dengan tempat duduk seakan buah catur – menarik dan sangat rare. Susah nak jumpa di tempat lain.

Tegok lah pula jakuzi ni.. oh, serius kalau dah sampai sini rasa macam tak nak balik dah. Berendam sepanjang hari pun ok kalau macam ni.

Tapi jangan stop kat sini saja tau, sebab ada banyak lagi tempat lain yang menarik sampai naik lenguh korang nak senyum masa snap picture tu.

Nak book Arte Mont Kiara dengan harga yang murah sila refer sini

Kat sini memang ramai giler yang ber possing.

Bila up di IG, mulalah kawan-kawan teka kat overseas…hahaha.. padahal kat KL je kot. Giitew!

Wajib explore bahagian luar, ada banyak port bergambar yang terlalu cantik dan menarik.

Ada ruang duduk berpola bunga dengan perabut kuning dan air pancut yang korang rasa seperti dalam istana puteri raja – dan koranglah princess itu! Ha… sampai macam tu sekali.

Duduk ala-ala diva dengan muka pandang ke sisi sana, minta bff snap gambar…fuh, sebijik macam di Perancis!

Arte Mont Kiara – Bilik yang mewah dan super selesa

Untuk yang bermalam di sini, kebanyakan bilik di lengkapi dengan peti sejuk, TV, Netflix, mesin basuh, dryer dan kelengkapan toiletries.

Untuk yang suka bersenam, luangkan masa di pusat gym yang disediakan. Kat sini pun, jenuh nak bergambar.

Oh ye…jangan lupa beristirehat dan mandi manda di kolam yang super mewah tu ye.

Sebelum pergi, make sure korang dah clearkan atau transfer gambar-gambar lama. Sebab for sure, fon korang akan penuh dengan gambar kenangan baru di Arte Mont Kiara ni.

Happy moment gais!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net