Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Bilik Mewah Harga Murah Di Kuala Lumpur

0 266

Sekarang ramai orang dah mula bercuti. Harga hotel di KL pun sure dah melambung naik kan.

Aku baru cek harga Regalia Suite ni di apps percutian kami satu family. Fuh… bilik mewah macam ni RM76 sahaja untuk 1 malam. Gatal tangan nak book!

Kat sini memang selalu penuh. Bila nampak ada kosong tu, kena cepat-cepat book.

Regalia Suites, Kuala Lumpur selalu jadi port untuk seisi keluarga bercuti.

Tengok pada suasana hotel dan dan persekitarannya, rasa macam tak percaya dapat dengan harga ini kan.

Nah..kat atas ni aku belanja gambar bilik yang aku cek tadi. Memang mewah giler.

Siap, complete macam 1 rumah mewah. Rumah aku pun tak de lah semewah ini..huhu.

Dapat stay sini dengan harga RM74 tu pada aku, memang super gempak lah.

Kandungan

Aku pun pernah stay sini tapi…

Iye, aku pun pernah bawa family stay sini, tapi… harga aku dapat tak macam atas tu.

Aku kena bayar RM105. Itu pun aku rasa happy sangat dah. Sebab super selesa beb! Anak-anak happy giler.

Still murah lagi lah dengan bilik yang super mewah, complete dengan dapur, mesin basuh, dryer, iron dan peti ais. Masa ni aku book follow sini.

Kalau nak compare dengan harga hotel di KL yang lain, sure dah RM300 ke atas ni.

Memang puas hati, dengan bilik besar dan suasana hotel yang very high class.

Ada 2 kolam yang best

Kalau datang sini, memang lah takkan lepaskan peluang untuk berendam dalam kolam renang yang best ni.

Apa taknya, mewah kot… kolam siap ada dua kolam .

Top roff pool dan satu lagi kolam untuk kanak-kanak di Level 5.

Yang kat top roof tu nak masuk ke situ , kena register dulu.

Kami masuk situ untuk amik gambar je. Lagipun kami sampai agak lewat dah hari tu. Tak mandi pun tak pe..janji ada kenangan.

Oh ye, satu lagi ada kolam ikan kat level bawah. Gemuk-gemuk ikannya.

Nak cari tempat makan sedap di KL, boleh refer sini

One Stop Center

Bila stay sini, tak perlu risau jika nak beli makanan atau keperluan harian. Semua ada sini.

Yang suka masuk gym dan main squash, boleh layan juga kat sini.

Siap ada reading room lagi. kalau nak buat meeting pun boleh juga kat sini.

Kalau datang satu family, memang meriah sangat.

INFINITY POOL, LEVEL 37- TOP ROOF POOL

Dah sampai sini, memang wajib naik ke pool atas bumbung ni.

Kalau tak mandi pun, dapat bergambar pun jadi lah…heheh.

Tengok kat belakang tu, siap nampak permandangan indah waktu malam suasana KL. Ni yang mahalnya.

Snap gambar banyak-banyak buat kenangan.

Sebenarnya, bukan sini sahaja yang dapat harga special macam ni, ada banyak lagi tempat yang dapat murah.

Korang boleh refer sini. Siap ada bonus khas untuk korang book pelbagai bilik penginapan yang mewah dengan harga murah, dan siap ada kolam lagi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net