Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Chalet Tepi Pantai Di Yan Kedah – Casa Bayu Chalet

0 2,773

Casa Bayu Chalet merupakan salah satu chalet tepi pantai di Yan, Kedah.

Jika korang datang ke daerah Yan dan mencari chalet tepi pantai untuk menginap, korang boleh pertimbangkan untuk datang ke Casa Bayu Chalet ini. Pelbagai aktiviti menarik yang boleh dilakukan di sekitar pantai Yan, Kedah ini seperti memancing, berkelah dan mandi laut.

Kandungan

Menarik Tentang Chalet Tepi Pantai Di Yan Kedah

Malah, bagi mereka yang akan ke utara negara atau memang berada di sekitar ini yang sedang mencari tempat sesuai untuk berkumpul bersama, anda mesti cuba dan saksikan Casa Bayu Chalet ini. Walaupun saisnya kecil, pusat penginapan ini menampilkan yang terbaik dengan hiasan dan rekaan gabungan tradisional Melayu dan modern.

Nak tengok apa yang menarik tentang chalet tepi pantai ini? Jom kita tengok sama-sama artikel kami kali ini.

Lokasi

Lokasi Casa Bayu Chalet ini terletak di Kampung Ruat, Yan, Kedah. Chalet ini kecil sahaja sebenarnya dan lebih sesuai untuk percutian yang perlukan privasi tersendiri.

Pemandangan di sekitar chalet ini cukup menenangkan dan mendamaikan. Pemandangan laut dan keindahan Gunung Jerai yang menawan menjadikan suasana chalet di perkampungan ini cukup tenang sekali.

Penginapan di Chalet Tepi Pantai Di Yan Kedah

Casa Bayu Chalet ini menyediakan dua jenis pilihan bilik. Terdapat 6 unit bilik biasa yang boleh memuatkan 2-4 orang dengan katil Queen.

Satu lagi jenis bilik pula dikenali sebagai bilik VIP. Hanya satu unit sahaja yang ada untuk bilik VIP. Untuk Bilik VIP terdapat lagi dua bilik di dalamnya dan dilengkapi ruang tamu tersendiri.

Kesemua bilik-bilik ini mempunyai Setiap bilik biasa didatangkan kelengkapan asas seperti penghawa dingin, almari, bilik mandi, peti sejuk mini dan sinki.

Jika korang menginap di bilik VIP, korang dapat menikmati keistimewaan bilik ini iaitu kemudahan ruang tamunya yang luas yang lengkap dengan meja makan dan ruangan yang besar.

Sesuai untuk keluarga yang ingin berkumpul beramai-ramai.

Di Casa Bayu Chalet ini, setiap bilik akan dilengkapkan dengan keperluan-keperluan lain seperti tilam, bantal dan selimut tambahan atas permintaan.

Bagi aktiviti santai dan berehat, pihak chalet menyediakan ruang legar tertutup atau foyer di hadapan chalet-chalet ini. Korang boleh berehat-rehat sambil menikmati angin laut dan bunyi deruan ombak yang merdu.

Untuk kemudahan tetamu yang menginap di sini, sebuah dapur dan pantri disediakan untuk kegunaan mereka. Dapurnya juga lengkap dengan segala jenis peralatan memasak. Kalau korang bercadang nak masak-masak di chalet, korang boleh lah sediakan bahan-bahan masakan dan bawa bersama ke sini.

Dah sampai di Kedah, boleh stay di Resort Jerai Hill dan nikmati keindahan permandangan dari atas gunung yang menakjubkan

Fasiliti

Menarik tentang chalet yang simple ini, fasiliti asas yang tersedia tidak kurang hebatnya. Amat memuaskan hati untuk mereka yang menginap di sini.

Terdapat kolam renang yang disediakan untuk kegunaan pengunjung yang datang menginap, kolam untuk dewasa dan juga kolam untuk kanak-kanak. Kolam tersebut disediakan menghadap pantai pula. Memang bakal menjadikan percutian korang bermakna dan berharga.

Selain itu, di Casa Bayu Chalet ini juga terdapat pit BBQ untuk keperluan membakar dan berBBQ. Pit BBQ yang tersedia cukup besar, bolehlah korang memasak dengan enjoy dan happy!

Di tepian pantai, disediakan juga ruang tempat duduk untuk bersantai dan bergambar. Boleh lepak-lepak juga versama teman mahupun keluarga.

Datanglah ke sini dan rasai sendiri pengalaman menginap di chalet tepi pantai di Yan, Kedah.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net