Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

7 Chalet Tepi Pantai di Kelantan Yang Popular Di Kelantan

0 6,086

Untuk yang plan nak bercuti di pantai timur dan sedang mencari chalet tepi pantai di Kelantan, boleh refer post kat bawah ni ye.

Kelantan merupakan sebuah lagi negeri Pantai Timur yang cukup terkenal dengan keunikan budaya dan kepelbagaian makanan yang ada.

Ramai yang gemar berkunjung ke negeri ini untuk menikmati keindahan alam dan keenakan makanannya yang mempunyai citarasa tersendiri.

Memandangkan negeri ini sering menjadi tumpuan pengunjung terutamanya di waktu musim cuti sekolah, banyak pilihan penginapan tersedia untuk dipilih.

Terdapat banyak jenis penginapan yang ada termasuklah penginapan d tepi pantai.

Kandungan

Chalet Tepi Pantai di Kelantan

Bagi yang mencari-cari penginapan di tepi pantai, korang pasti teruja melihat senarai pilihan yang ada. Banyak juga rupanya!

Jadi tak perlu risau jika ingin menginap di negeri Cik Siti Wan Kembang ini, banyak pilihan yang boleh dipilih dan dipertimbangkan.

jom kita tengok satu persatu senarai pilihan yang ada.

1. Perdana Resort

Sumber : Google

Pantai Cahaya Bulan atau dahulunya dikenali sebagai Pantai Cinta Berahi sangat terkenal di negeri ini. Jika korang datang berkunjung ke sini dan mencari tempat untuk menginap, Perdana Resort adalah salah satu pilihan yang ada.

Ianya terletak di Jalan Pantai Cahaya Bulan. Ramai yang pernah menginap di sini berpuas hati dengan kemudahan yang disediakan oleh pihak resort. Resortnya juga bersih dan terjaga. Sangat selesa untuk dikunjungi.

Di sini, banyak aktiviti yang boleh dilakukan seperti memancing, berkhemah di tepi pantai dan menaiki ATV. Terdapat juga kolam renang yang luas, sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa.

Alamat: Jalan Kuala Pa’ Amat, Jalan Pantai Cahaya Bulan, 15710 Kota Bharu, Kelantan

2. Home Beach Village Resort

Sumber : Agoda

Satu lagi pilihan resort yang ada jika berkunjung ke Pantai Cahaya Bulan ialah Home Beach Village Resort.

Dengan harga yang amat berbaloi serta kemudahan asas yang tersedia, resort ini merupakan pilihan yang cukup baik bagi mereka yang ingin menginap di sekitar Pantai Cahaya Bulan.

Terdapat juga kolam renang yang disediakan di ruang terbuka untuk kanak-kanak terutamanya.

Alamat: Lot 66 & 67 Kg Baru Badang, Pantai Cahaya Bulan (PCB), 15350 Kota Bharu, Kelantan

3. Chalet Tepi Pantai di Kelantan; Sudara Beach Resort

Sumber : TripAdvisor

Di Kelantan, terutamanya di daerah Bachok terdapat resort tepi pantai yang menarik iaitu Sudara Beach Resort. Resort yang terletak di Kampong Cham Tangga ini merupakan satu pilihan resort yang ada untuk korang yang mahukan suasana penginapan yang sedikit jauh dari bandar.

Korang boleh buat pilihan untuk menginap di bilik dengan pemandangan Sea View atau Pool View. Memang seronok kan jika dapat bercuti sambil menghabiskan masa di bilik dengan pemandangan laut. Bunyi deruan ombak menambah lagi rasa tenang dan gembira saat bercuti.

Alamat: Lot 128 Mukim, Jalan Pasir Puteh – Tok Bali, Kampong Cham Tangga, 16300 Bachok, Kelantan

4. Tok Aman Bali Beach Resort

Sumber : TokAmanBali

Antara pantai yang sering menjadi tumpuan pelancong jika ke Kelantan ialah Pantai Bisikan Bayu. Resort yang bakal kami ceritakan kali ini letaknya berdekatan dengan pantai ini. Bukan itu sahaja, ianya juga berdekatan dengan tasik.

Pemandangan di sekitar kawasan resort ini juga sangat cantik dan pasti akan membuatkan korang terpesona.

Terdapat 4 pilihan bilik penginapan iaitu Deluxe Room (Double/Twin), Deluxe Triple, Deluxe Family (bilik bersambung) dan Suite.

Boleh dikatakan resort ini antara pilihan terbaik untuk percutian di tepi pantai di Kelantan. Ianya sangat cantik, kemas dan selesa. Dilengkapi juga dengan kolam renang yang bersih dan luas, pilihan untuk sekeluarga bermandi manda di sini.

Alamat: 6264, 1, Pantai Bisikan Bayu, 16700 Pasir Puteh, Kelantan

Yang suka OOTD, wajib ke sini ye

5. D’Geting Beach Resort; Pilihan Chalet Tepi Pantai di Kelantan

Sumber : Eraz Fadli

D’Geting Beach Resort terletak di daerah Tumpat. Chalet yang terletak di tepi pantai ini cukup selesa untuk dihuni sekiranya datang berkunjung ke daerah ini.

Dengan kemudahan asasnya yang lengkap dan juga kolam yang tersedia, korang boleh pertimbangkan untuk bermalam di sini.

Banyak juga pilihan makanan yang terdapat di gerai-gerai berhampiran. Pasti ianya menyelerakan.

Alamat: 16200 Tumpat, Kelantan

6. Bayu Melawi Chalet

Sumber : BayuMelawi

Di sekeliling chalet ini terdapat rimbunan pokok kelapa yang gemalai melambai-lambai. Ini menjadikan kawasan sekitar resort ini cukup cantik pemandangannya.

Terletak di daerah Bachok, resort ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan asas. Ruang parkingnya yang luas dan percuma menambahkan lagi tarikan yang ada pada resort ini.

Alamat: Kampung Sungai Dua, Pantai Melawi, 16300 Bachok, Kelantan

7. Villa Danialla Beach Resort

Sumber : tripadvisor

Tempat penginapan ini agak popular di kalangan pengunjung yang datang ke negeri Serambi Mekah ini. Ianya terletak berhadapan dengan Pantai Tok Bali.

Antara tarikan yang ada ada resort ini ialah reka bentuk dan konsep rekaan dalamannya yang menggabungkan unsur moden dan tradisional. Terdapat beberapa pilihan bilik yang boleh dipilih untuk korang menginap di sini.

Alamat: Lot 385, Kandis, Jalan Tok Bali, 16310 Bachok, Kelantan

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net