Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Resort Menghadap Pantai Di Malaysia

0 424

Resort menghadap pantai memang merupakan antara idaman tempat percutian ramai. Bunyi deruan ombak menghempas pantai yang memutih serta kehijauan hutan tropika yang mengelilingi persekitaran memang cukup mendamaikan.

Dengan suasana begitu, tidak hairanlah resort dengan pemandangan pantai sering dipenuhi pengunjung. Kebanyakannya datang untuk berehat dari lelah tugasan, berehat mengumpul kekuatan.

Memandangkan ramai yang gemar bercuti dan menginap di tepi pantai, kali ini kami bawakan untuk korang pilihan resort yang berhadapan dengan pantai.

Kandungan

6 Pilihan Resort Menghadap Pantai

Antara sebab mengapa resort menghadap pantai menjadi pilihan ramai adalah kerana suasana pemandangannya yang cukup cantik. Perasaannya lain dari yang lain. Rasa tenang yang sukar digambarkan.

1- Meritus Pelangi | Langkawi, Kedah Resort Menghadap Pantai Yang Indah

Meritus Pelangi yang kini dikenali sebagai Pelangi Beach Resort & Spa terletak di tepi Pantai Cenang Langkawi. Reka bentuk resort ini diilhamkan dari gaya tradisi perkampungan Melayu. Berseni dan kreatif.

Sumber : agoda

Biliknya luas dan dikelilingi suasana hijau. Kalau teringin nak berendam dalam air, korang boleh keluar saja dari bilik menuju ke pantai. Kalau nak mandi di kolam resort pun boleh, kolamnya besar dan bersih.

Sumber : agoda

Resort ini bukan sahaja selesa dan cantik dari segi pemandangan, malah lokasinya juga dekat dengan tarikan-tarikan yang ada di Langkawi. Korang boleh bersiar-siar waktu siang di kawasan Cenang seperti melawat Underwater World dan Laman Padi. Pasti seronok!

Jika ke Langkawi dan mencari penginapan tepi pantai, kami cadangkan korang ke resort yang indah ini. Sesuai untuk korang habiskan masa berehat bersama orang yang tersayang.

Senarai hotel terapung di Malaysia boleh tengok di sini

2- The Grand Beach Resort Port Dickson | Port Dickson, Negeri Sembilan

Sumber : traveloka

The Grand Beach Resort terletak di pantai Port Dickson, resort yang menghadap Selat Melaka. Mengambil masa hanya sejam perjalanan dari Kuala Lumpur, menjadikannya lokasi percutian hujung minggu yang cukup digemari.

Dengan kemudahan 210 bilik penginapan, resort ini menyediakan pelbagai jenis kategori bilik seperti Superior, Deluxe, Executive Room, Studion Suites, Executive Suites dan Family Suites dan Family Suites. Setiap satunya menjanjikan keselesaan penginapan kepada para pengunjung.

Menariknya, bilik-bilik ini menggabungkan unsur-unsur reka bentuk tradisional Melayu dengan kemudahan moden.

Resort ini mungkin agak lama, namun penambahbaikan yang dilakukan pihak resort menjadikan tempat penginapan ini semakin menarik untuk dikunjungi.

3- DoubleTree Resort by Hilton Penang

Sumber : agoda

Batu Ferringhi cukup terkenal sebagai salah satu tarikan di Pulau Pinang. Hotel resort yang selesa ini sangat sesuai bagi korang yang suka bercuti untuk ketenangan fikiran.

Dengan pelbagai tarikan menarik dan makanan yang sedap-sedap sekitar Pulau Mutiara ini, penginapan di sini pasti menjanjikan korang satu pengalaman yang cukup bermakna sekali.

Sumber : agoda

Pantai yang terdekat sudah tentu Pantai Batu Ferringhi yang terletak seberang jalan sahaja. Dengan kemudahan hotel 5 bintang, fasiliti di hotel resort ini cukup lengkap dan berkualiti tinggi. Rugi kalau korang ke Batu Ferringhi tapi tak menginap di sini.

5- Royale Chulan Cherating | Cherating, Pahang

Sumber : royalechulan

Pusat peranginan dan juga syurga bagi surfers ini sangat indah menawan. Dikelilingi hijau hutan tropika dan menghadap Laut China Selatan, hotel ini terkenal sebagai tempat percutian bagi mereka yang berhajat menenangkan fikiran dan berehat setelah penat bekerja.

Sumber : royalechulan

Resort ini terdiri dari 34 vila, chalet dan juga suite. Kemudahan yang lengkap dan hampir sempurna di sini memberi kesenangan buat pengunjung. Vila di sini cukup luas dan mewah.

Nak turun ke pantai pun cukup mudah, pantai dengan pasir yang bersih dan putih hanya depan vila sahaja.

Memang satu percutian yang pasti takkan korang lupakan sama sekali apabila ke sini.

5- Nexus Resort & Spa Karambunai | Karambunai, Sabah

Nexus Resort & Spa menawarkan penginapan yang selesa dan menenangkan di Karambunai, 19 minit dari Kota Kinabalu.

Bilik-bilik resort di sini sangat luas dengan dekorasinya yang bercitarasa tinggi. Setiap bilik dilengkapi kemudahan seperti penghawa dingin, bilik air bersama hair dryer dan tub mandi. TV dan internet percuma juga disediakan untuk memudahkan tetamu berhibur dan berhubung dengan dunia luar.

Selain restoran yang menyediakan pelbagai pilihan menu makanan yang sedap-sedap, resort ini juga mempunyai padang golf 18 lubangnya sendiri. Menarik kan?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net