Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Eagle Ranch Resort – Resort Koboi Yang Friendly Di Port Dickson

0 285

Jika korang sedang mencari tempat percutian mesra keluarga yang penuh dengan aktiviti lasak dan mencabar, Eagle Ranch Resort di Port Dickson adalah tempatnya.

Sumber : Facebook

Kandungan

Tentang Eagle Ranch Resort

Resort ala koboi ini bertempat di Port Dickson, Negeri Sembilan. Ianya menggabungkan konsep rumah dalam ladang bercirikan budaya Malaysia dan Barat.

Untuk korang yang teringin merasa kehidupan ala-ala koboi, bolehlah berkunjung ke sini. Menikmati percutian dalam suasana yang sedikit berbeza dari biasa.

Bilik Penginapan Eagle Ranch Resort

Di Eagle Ranch Resort, terdapat pelbagai jenis pilihan tempat untuk bermalam. Setiap satunya berbeza dari segi reka bentuk, ciri dan juga saiz bilik.

Tepee

Sumber : Facebook

Direka dengan bentuk seakan khemah. Tepee bermaksud ‘rumah sementara’ dalam bahasa asal golongan Red Indian.

Tepee dilengkapi dengan sebuah katil bersaiz queen atau 2 katil bersaiz bujang. Terdapat 3 pilihan saiz tepee yang boleh dipilih dan setiap tepee boleh menempatkan sehingga dua orang dewasa.

Bandwagon Upper & Bandwagon Lower

Sumber : Facebook

Terdapat 2 jenis bilik Bandwagon yang ditawarkan. Bandwagon tingkat bawah dan bandwagon tingkat atas. Dilengkapi dengan katil bersaiz queen ataupun pilihan 2 katil bujang. Maksimum muat untuk 2 orang dewasa.

Kalau korang nak feeling ala-ala koboi yang selalu mengembara menggunakan bandwagon, korang pilihlah untuk stay di sini.

Rumah Kampung

Berkonsepkan rumah kampung, bilik ini lebih luas dengan dilengkapi katil queen atau pilihan 2 buah katil bujang.

Sumber : Facebook

Log Cabin

Seakan-akan rumah kayu Amerika. Di Amerika, masyarakat koboi di sana kebanyakannya tinggal di dalam rumah kayu seperti ini.

Ilham dari rumah kayu Amerika, maka log cabin ini dijadikan salah satu pilihan bilik penginapan yang ada. Dilengkapi katil queen atau 2 katil bujang sebagai pilihan.

Sumber : Facebook

Eagle Terrace

Sama konsep seperti rumah kayu. Apa yang mebezakannya hanyalah rumah teres ini dibina bersambung antara satu sama lain. Sesuai untuk mereka yang datang bersama keluarga atau saudara.

Sumber : Facebook

Padlock Chalet

Sumber : Facebook

Dengan ruang yang lebih luas, chalet ini boleh memuatkan sehingga 3 orang dewasa. Terdapat 3 katil untuk dewasa disediakan di dalamnya.

Kelengkapan Bilik Penginapan

Kesemua jenis penginapan di sini dilengkapi bilik air dan berpenghawa dingin. Terdapat peti ais, televisyen, mandian air panas dan tuala untuk keselesaan penghuni.

Bagi sesetengah biik terdapat meja ruang kerja disediakan. Peralatan mandi dan bahan bancuh teh juga kopi turut melengkapi kemudahan bilik-bilik ini.

Kemudahan & Fasiliti

Kemudahan di sini boleh dikatakan lengkap untuk keperluan individu mahu pun berkumpulan. Pemilik resort ini nampaknya seboleh mungkin menyediakan peralatan serta kemudahan yang diperlukan dengan baik sekali.

Bar & Restoran

Terdapat ruang beberapa ruang makan dan santai yang tersedia di resort ini. Ia juga dinamakan dengan nama-nama yang unik dan istimewa.

Watering Hole
Sumber : Facebook

Dibuka seawal pukul 7 pagi sehingga 11 malam. Menghidangkan pelbagai jenis makanan berbentuk kudapan, masakan Barat dan tempatan seperti nasi lemak dan sebagainya.

Rock Mountain
Sumber : Facebook

Restoran Rock Mountain ini terletak 120m di luar Eagle Ranch Resort. Di sini korang boleh menikmati masakan tempatan terbaik seperti Nasi Kukus Buluh Negeri Sembilan dan juga pilihan masakan Barat.

Restoran ini dibuka dari pukul 11 pagi hingga 11 malam.

Dewan Bufet

Melting Pot

Tempat yang selesa untuk jamuan bufet. Boleh memuatkan kira-kira 60 hingga 80 orang.

D’ Barrel

Direka dengan bentuk bulat seperti Barrel. D’Barrel merupakan bufet berbumbung yang boleh memuatkan kumpulan besar sehingga 180 pax.

Sumber : Facebook

Bilik Mesyuarat & Acara

Sumber : Facebook

Resort ini juga menyediakan dewan untuk kemudahan mesyuarat atau majlis.

Untuk korang yang nak adakan aktiviti team building syarikat atau pejabat, ada beberapa pilihan dewan yang korang boleh pilih berdasarkan saiz dan bilangan paz.

Kolam Renang

Sumber : Facebook

Ladang Kuda

Kuda dan koboi tak boleh dipisahkan. Untuk menghidupkan suasana perkampungan masyarakat red Indian, terdapat ladang kuda di sini. Ada peluang korang boleh menunggang kuda ala-ala koboi.

Sumber : Facebook

Taman Arnab

Tarikan terbaru di sini yang pasti akan membuatkan anak-anak suka dan gembira. Arnab-arnab yang ada di resort ini menjadikan suasana lebih ceria dan menyeronokkan.

Sumber : Facebook

Aktiviti Menarik Di Sini

Team Building

Aktiviti wajib bagi syarikat-syarikat dan agensi kerajaan. Membina semangat kerja berpasukan dan memupuk motivasi kepimpinan.

Menjadi pilihan kebanyakan syarikat dan agensi disebabkan kemudahan yang ada di resort ini sangat sesuai untuk team building.

Sumber : Facebook

Perang Paintballs

Korang yang suka main tembak-tembak, memang sesuai sangat bermain paintballs war ni. Best tau game ni, boleh hilangkan stress dan hiburkan hati.

Sumber : Facebook

Mini Rafting

Sumber : Facebook

Rasai pengalaman baru yang menyeronokkan di sini, Mini Rafting. Aktiviti wajib cuba bila korang menginap di sini.

Memanah

Di sini, sukan memanah pun ada ya. Memanah antara sukan yang sangat bagus untuk melatih fokus dan menajamkan tumpuan.

Lumba Go-Kart

Tak lupa juga sukan lumba go-kart. Antara aktiviti yang rugi kalau korang tak cuba.

Sukan Air

Bersukan di air antara yang jarang-jarang kita lakukan, betul? Di resort ini, sukan air boleh dikatakan aktiviti yang wajib dibuat oleh pengunjung resort. Bermain air boleh melegakan perasaan tau.

Sumber : Facebook

Sukaneka

Bergembira dengan cara bermain sukaneka. Sukaneka yang ada pun pelbagai. Korang pasti enjoy dengan acara sukaneka yang diadakan. Boleh ambil mood jadi budak-budak semula ni!

Sumber : Facebook

Flying Fox

Mencabar tapi menyeronokkan. Flying fox antara sukan yang korang wajib cuba untuk memupuk rasa berani dalam diri. Cabar diri buat sesuatu yang luar dari kebiasaan. Pasti hormon Adrenalin korang memuncak teruja!

Rope Course

Sumber : Facebook

Alami sendiri pengalaman mencabar dengan rope course. Terdiri daripada 14 elemen tinggi dan 7 elemen rendah. Wah, menarik ni untuk aktiviti kepimpinan dan memupuk keyakinan korang.

Sebenarnya banyak lagi aktiviti-aktiviti menarik yang disediakan oleh pihak resort seperti water obstacle dan juga obstacle course. Korang boleh terokai nanti bila di sini.

Untuk korang yang mencari resort percutian dengan kemudahan untuk aktiviti berkumpulan, resort ini merupakan pilihan yang terbaik sekali.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net