Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Tasik Villa Port Dickson – Gabungan Moden Dan Tradisional

0 300

Tasik Villa Port Dickson merupakan resort 5 bintang yang terletak di Lukut, Port Dickson.

Resort ini mempunyai 220 pilihan bilik penginapan yang luas dan lengkap dengan pelbagai kemudahan. Pilihan terbaik untuk korang yang mahu berehat dan bersantai.

Kandungan

Tasik Villa Port Dickson

Tempat Penginapan

Terdapat 9 pilihan bilik penginapan yang korang boleh pilih. Terpulang kepada kesesuaian dan keselsaan korang.

Lebih menarik, bagi pasangan yang datang dengan mood romantis atau ingin berbulan madu, pihak resort ada menyediakan bilik & chalet khas untuk korang.

Jom kita tengok pilihan tempat penginapan yang ada di sini.

Bilik Superior

Sumber : tasikvilla

Bilik Superior ialah bilik hotel yang luas dan selesa dengan dua katil bersaiz queen. Setiap bilik dilengkapi dengan ruang tamu yang selesa dan meja kopi yang unik dengan kerusi sofa. Bilik mandi dilengkapi dengan pancuran mandian hujan dan kemudahan premium khas untuk penghuni.

Chalet Air Bulan Madu

Sumber : tasikvilla

Water Chalet Honeymoon dilengkapi dengan satu katil super king dan balkoni peribadi yang menghadap ke pemandangan tasik yang indah. 

Untuk Pakej Bulan Madu yang ditawarkan di sini korang bakal mendapat bilik penginapan di bilik Water Chalet Honeymoon. Bilik akan dihias dengan hiasan kelopak mawar segar di atas katil, bakul buah-buahan percuma dan sejambak bunga tangan. 

Jakuzi Deluxe

Jakuzi Deluxe dilengkapi dengan dua katil bersaiz king super, perabot mewah dan jakuzi peribadi di balkoni. Ini bakal memberikan korang pengalaman menginap yang unik dan mewah. 

Semua bilik Deluxe Jakuzi menghadap ke tasik Tasik Villa yang indah dan tenang.

Chalet Air

Sumber : tasikvilla

Water Chalet dilengkapi dengan dua katil super single dan balkoni peribadi yang menghadap ke pemandangan tasik yang indah.

Sesuai untuk korang yang datang bersama kawan-kawan untuk berehat sambil menikmati keindahan pantai.

Bulan Madu Deluxe

Sumber : tasikvilla

Deluxe Honeymoon dilengkapi dengan satu katil bersaiz king super, perabot mewah dan jakuzi peribadi di balkoni. Kesemua bilik Deluxe Honeymoon menghadap ke tasik Tasik Villa yang indah dan tenang. 

Untuk Pakej Bulan Madu bilik dihias dengan hiasan kelopak mawar segar di atas katil, bakul buah-buahan percuma dan sejambak bunga tangan. 

Vila Keluarga

Sumber : tasikvilla

Vila Keluarga dilengkapi sepenuhnya dengan satu bilik tidur yang luas, ruang tamu, kolam renang peribadi dan tempat letak kereta persendirian. 

Bilik pula dilengkapi dengan satu katil king dan dua katil single di dalam bilik tidur. Vila Keluarga menyediakan ruang yang lebih luas untuk keluarga terutamanya.

Keluarga Deluxe

Sumber : tasikvilla

Deluxe Family dilengkapi dengan baik dengan dua katil bersaiz king super, perabot mewah dan jakuzi peribadi di balkoni. Semua bilik Deluxe Family mempunyai pemandangan menghadap Tasik Villa yang indah dan tenang.

Vila 2 Bilik

Sumber : tasikvilla

Vila 2 Bilik dilengkapi sepenuhnya dengan dua bilik tidur yang luas, ruang tamu, kolam renang peribadi dan tempat letak kenderaan persendirian. 

Ia dilengkapi dengan satu katil king di salah satu bilik tidur dan dua katil single di bilik tidur yang lain. Vila 2-Bilik menyediakan ruang dan privasi untuk keluarga dan rakan-rakan yang tinggal bersama di bawah satu bumbung.

Vila VIP

Sumber : tasikvilla

Vila VIP ialah vila terbesar dengan kolam renang peribadi di Tasik Villa International Resort Port Dickson yang akan membuatkan anda terpesona! 

Lengkap sepenuhnya dengan tiga bilik tidur yang luas, sebuah bilik tidur kecil, ruang tamu dan ruang makan serta dapur. Ia juga dilengkapi dengan tempat letak kenderaan persendirian, kolam renang peribadi, jakuzi dan kawasan BBQ peribadi. 

Vila VIP menyediakan ruang dan privasi untuk keluarga dan rakan-rakan yang tinggal bersama di bawah satu bumbung. Korang boleh berkumpul di vila sambil makan-makan dan bercerita bersama.

Pilihan Untuk Menjamu Selera

Resort yang mewah ini menawarkan pelbagai pilihan makanan. Jadi korang tak perlu bimbang pun bila nak makan tu. Korang boleh menjamu selera di Kafe & Restoran Tasik yang beroperasi di tingkat bawah berdekatan dengan lobi.

Sumber : Facebook

Restoran yang beroperasi sepanjang hari ini berpenghawa dingin dan disusun atur dengan baik sekali. Pelbagai hidangan disediakan dari tempatan hinggalah ke masakan cara Barat.

Sumber : tasikvilla

Ada beberapa lagi ruang makan seperti  The Little Coconut Thai Cuisine, yang ada di resort ini, cumanya buat masa ini tempat-tempat ini ditutup buat sementara waktu.

Berdekatan dengan lokasi Thai Odyssey, The Little Coconut Thai Cuisine ini menyediakan variasi makanan dari Thailand.

Sumber : tasikvilla

Terletak di pinggir tasik, De Tasik merupakan sebuah restoran yang unik menyediakan makanan inspirasi dari Itali.

Sumber : tasikvilla

Terletak di tingkat 3 bangunan utama, dekat VIP Lounge ni ada bilik khas untuk karaoke. Makanan yang dihidangkan di sini bercitarasakan Barat.

Sumber : tasikvilla

Kemudahan di Tasik Villa Port Dickson

Kemudahan yang ada di resort ini juga cukup lengkap. Selain pelbagai jenis restoran dan kedai makan, pihak resort juga ada sediakan untuk korang servis candle light dinner. Khas untuk makan malam romantik korang bersama pasangan.

Sumber : Facebook

Fasiliti lain seperti gym dan sauna juga disediakan. Bagus untuk korang berehat sambil kekal jaga kesihatan badan.
Memandangkan resort ini agak besar, servis buggy disediakan untuk memudahkan korang bergerak di dalam perkarangan resort.

Aktiviti di Tasik Villa

Sumber :maisinggah

Banyak tau aktiviti di sini yang menarik sesuai untuk seisi keluarga. Ada taman air, aktiviti lasak & juga team building, aktiviti santai seperti berbasikal, kayak dan sebagainya.

Seronok jika datang ke sini bersama keluarga, bersantai dan juga beraktiviti. Pasti dapat eratkan hubungan korang sekeluarga.

Ada banyak lagi hotel yang best di PD ni, boleh tengok kat sini ye…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net