Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Tempat Menarik Di Teluk Bahang – Nikmati Keindahan Alam

0 1,361

Ramai yang tak tahu bahawa di sekitar Batu Feringghi ada sebuah resort tepi sungai yang sangat nyaman dan menenangkan. Ia salah satu tempat menarik di Teluk bahang.

Bagi yang dah biasa ke sini, mereka akan berulang-ulang kali repeat. Dah ia juga dijadikan port percutian bagi yang sukakan nature.

Tengok juga tempat menarik di Pualu Pinang di sini

Kandungan

Tempat Menarik Di Teluk Bahang – Eco Capsule Resort, Teluk Bahang

Eco Capsule Resort at Teluk Bahang, Penang adalah Hotel kapsul terletak di Batu Feringghi dan 2.5km dari National park.

Untuk yang suka menikmati keindahan alam memang sesuai sangat luangkan masa di sini. Sambil mendengar bunyi air sungai mengalir dan bunyi unggas. Recharge energy. Tenang.

Paling seronok pakat ramai-ramai dengan kawan dan tidur dalam kapsul di sini kapsul di sini. Meriah. yang ada family, bawalah family ke sini. Sure seronok.

Apa lagi di sini ada banyak port cantik untuk ambil gambar. Nampak amcam dalam lukisan je. Memang menarik sangat.

Banyak aktiviti yang boleh dilakukan selain dari mandi sungai. Antaranya

  • Picnic
  • Bbq
  • Hiking sekitar Batu Feringgi
  • Penang National Park (1.6km)
  • Entopia Farm atau dikenali sebagai Butterfly Farm dan Escape Park.

Penginapan di Eco Capsule

Bilik 2 pax

Di sini ada 15 bilik kapsul yang disediakan untuk 2 pax.  Harga pun sangat berbaloi.

  • Setiap bilik disediakan tilam queen
  • RM60 (biasa) / RM80 (weekend/ public holiday)

Yang suka bercamping boleh dapatkan kelengkapan camping murah dan berkualiti di sini

Bilik Family

Ada 4 bilik untuk family. So memang kena booking awal jika bercadang nak ke sini bersama family besar.

  • Ada 1 katil queen dan double decker untuk 4 pax
  • RM120 (biasa) / RM150 (weekend/public holiday)

Harga untuk setiap bilik sangat murah. Sesuai sangatlah untuk percutian bersama family. Bawa makanan banyak-banyak dan nikmati suasana di sini. Konsep yang resort ni pakai ialah shared bathroom. 

Dan istimewa dekat sini sebab resort ni dekat dengan Entopia Farm atau dikenali sebagai Butterfly Farm dan Escape Park.

Boleh lah bawa family ke sini juga. Jadi tidaklah bertumpu pada satu tempat sahaja kan.

Berada di sini tak cukup dengan 2 hari satu malam. Paling tidak kena ambil 3 hari 2 malam. 

  • 🏫 Nama : Eco Resort
  • 🗺 Alamat : Desa Flora dan Fauna Taman Rimba Teluk Bahang, Teluk Bahang 11050 Pulau Pinang.
  • 📞 No. Tel : 012-663 7404
  • 📳 Facebook : Eco Capsule Resort at Teluk Bahang
  • 📸 Eco Capsule Resort at Teluk Bahang

Ada banyak lagi tempat menarik di Teluk Bahang. Admin akan update lagi untuk anda semua.

Tak tau nak makan kat mana bila ke Penang?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net