Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Ley Park Station – Pasar Malam Besar Di Melaka

0 264

Melaka yang sering menjadi tumpuan pelancong dalam dan luar negara telah menambahkan lagi koleksi destinasi menariknya untuk dikunjungi iaitu Ley Park Station! Ia baru dibuka pada bulan Januari 2022.

Semua orang tahu, pasar malam merupakan budaya tipikal dan sangat sinonim dengan rakyat Malaysia yang suka makan. Setiap pelusuk penempatan ada saja pasar malam.

Dataran Ayer Keroh yang dahulunya sunyi dan membosankan kini meriah dan ceria dengan pembukaan pasar malam berskala besar berkonsepkan ‘uptown’ ini.

Ia seolah-olah memberi cahaya semangat kepada para pengunjung yang tercari-cari aktiviti malam di Ayer Keroh.

Sebelum ini, pelancong dan penduduk tempatan yang menginap di sekitar Ayer Keroh terpaksa memandu sejauh kira-kira 15 kilometer ke pusat bandar semata-mata mahu merasai suasana malam.

Bila tiba musim cuti, keadaan trafik menghala ke pusat bandar menjadi sesak teruk.

Ini menyebabkan pelancong dan penduduk tempatan lebih suka menghabiskan masa di rumah dan di penginapan masing-masing pada waktu malam.

Lokasi sangat strategik kerana berdekatan dengan tasik, Zoo Melaka, Taman Budaya dan hotel-hotel.

Kawasannya luas, cantik dan bersih.

Untuk peminat barangan antik, korang boleh ke Jonker Walk . Juga merupakan pusat jualan yang berkonsepkan pasar malam

Ley Park Station dibuka 4 hari seminggu iaitu hari Khamis hingga Ahad bermula daripada pukul 4 petang hingga 1 pagi.

Sejak dibuka, Ley Park Station telah menerima kunjungan luar biasa iaitu 3,000 orang dalam sehari.

Sekaligus merupakan menjadi antara lokasi yang paling popular dikunjungi di Melaka.

Apa yang paling menarik di Ley Park Station yang tiada di pasar malam biasa ialah, meja dan kerusi makan disediakan di tengah-tengah dataran.

Korang boleh beli dan makan terus sambil bersantai menikmati persembahan busker.

Sebab itulah nama pasar malam ini Ley Park (lepak).

Seramai 40 peniaga menjual makanan dan pelbagai barangan cenderamata termasuk mainan kanak-kanak di Ley Park Station.

Ada yang menjual di gerai-gerai biasa dan ada yang menjual di food truck.

Untuk yang tak tau nak stay kat mana bila datang Melaka, korang boleh try bermalam di hotel ini. Hanya bermula RM99/night. Boleh tengok details kat sini

Bermacam-macam program diadakan untuk menarik minat korang, antaranya pertandingan karaoke, pesta jualan durian, giveaway mingguan, pertandingan kuiz dan cabutan bertuah untuk pengunjung.

Untuk ke Ley Park Station, sila klik di sini. Kunjungan korang tentulah sangat dialukan-alukan supaya tempat tarikan terbaru ini dapat dikekalkan kemeriahannya seterusnya menyokong para peniaga menjana pendapatan mereka.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net