Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Genting Skyworlds Theme Park – 10 Permainan Wajib Layan Di Sini

0 819

Genting Skyworlds Theme Park merupakan sebuah taman tema di pusat peranginan tertinggi di Malaysia. Terletak di Genting Highlands, Pahang ianya sering menjadi destinasi tumpuan para pelancong dari dalam mahupun luar negara.

Taman tema ini dibina dengan keluasan 26 ekar di ketinggian 6,000 kaki dari aras laut. Dengan tema dunia imaginasi dari alam karya filem dan pengembaraan, korang pasti teruja dan tenggelam dalam keasyikan 9 ‘dunia’ khayalan ini.

Kandungan

Genting Skyworlds Theme Park

Apa yang menarik di taman tema ini ialah terdapat 9 dunia imaginasi yang boleh diterokai. Setiap satunya mempunyai pelbagai lagi tarikan dan permainan yang menghiburkan. Korang wajib cuba untuk pengalaman yang tak terjangka.

Mari kami senaraikan permainan-permainan yang boleh dicuba sewaktu di sini. Sememangnya terlalu banyak pilihan permainan yang ada, namun korang boleh cuba 10 senarai ini dulu untuk keseronokan dan pengalaman yang indah.

10 Permainan Menarik di Genting Skyworlds Theme Park

Mulakan pengembaraan korang di zon Central Park. Dataran bandar Central Park yang meriah ini merupakan dunia yang terbesar di Genting SkyWorlds.

Di sini ada Natural History Museum atau pertunjukan air pancur yang luar biasa di Lake of Dreams. Berada di Central Park pastinya akan membawa korang ke satu dunia yang hebat dan mempersonakan.

Senarai hotel yang best dan menarik di Genting Highlands boleh tengok di sini

1. Night At The Museum: Midnight Mayhem

Masuk ke dalam Night At The Museum yang terletak di Central Park dan rasai pengalaman seakan-akan berada di muzium nyata.

Korang pasti teruja apabila melangkah masuk ke sini. Perasaan teruja pasti bertukar debar apabila masuk ke pintu seterusnya.

Melihat bingkai gambar potret manusia bergerak secara tiba-tiba dikelilingi kotak-kotak kayu, bilik kosong, almari, televisyen paparan kabur serta bunyi suara-suara haiwan pasti mendatangkan perasaan gerun dan seram.

Bermain dengan permainan watak Dexter dan Rexy yang sentiasa berjaga-jaga dan memerhati di Natural History Museum. Berganding bahu dengan pengawal malam melindungi penghuni-penghuni di muzium ini dan menghalang mereka dari malapetaka yang melanda dalam tarikan 3D yang interaktif ini.

Sesuai sebagai permainan keluarga.

2. ESD Global Defender, Genting Skyworlds Theme Park

Alami pengalaman menaiki pesawat pejuang aeroangkasa hibrid, berlepas dan terbang ke langit galaksi. Dengan pusingan dan putaran yang mendebarkan seakan-akan berada dalam pertempuran mempertahankan Bumi!

Lebih menyeronokkan, korang boleh mengawal kedua-dua sayap pesawat pada sebelah kiri dan kanan seolah-olah sedang menembak musuh.

Permainan sebegini pasti mendatangkan debaran yang tinggi dan menakutkan. Pastikan korang cukup bertenaga untuk beraksi sebagai pejuang yang hebat di medan tempur!

3. Independence Day: Defiance

Independence Day: Defiance adalah satu permainan yang menampilkan pengembaraan ke angkasa. Korang akan dibawa meneroka dunia moden, bulan, alam semesta dan dunia baharu.

Dalam perjalanan akan ada makhluk asing yang menghalang dan korang perlu berlawan dengan makhluk asing untuk pastikan berjaya sampai ke destinai dituju.

Berbeza dengan permainan ESD Global Defender, permainan ini tidak memerlukan pergerakan yang banyak, korang hanya perlu duduk menikmati kota 3D. Kerusi korang akan bergerak-gerak seolah-olah korang sedang terbang.

4. Blue Sky Carousel

Permainan Blue Sky Carousel ini sesuai untuk kanak-kanak berusia enam tahun dan ke atas. Korang boleh bawa anak-anak berpusing di atas burung-burung Rio. Burung-burung ini akan berpusing pada tahap yang minimum.

Seakan pesta burung Rio yang berpusing-pusing meraikan pesta bersama.

Bermain di taman tema ini seakan membawa kita bersama ke alam burung Rio yang indah dan ceria.

5. Samba Gliders

gentingskyworlds

Jika Blue Sky Carousel membawa korang tenggelam dalam watak burung Rio yang berpesta di daratan, Samba Gliders lain ceritanya pula.

Sedikit mencabar berbanding di daratan, Samba Gliders akan membawa pengunjung pada pengembaraan yang mendebarkan di ketinggian lebih dari 65 kaki. Korang boleh feeling burung Rio dengan pemandangan dari udara.

6. Terraform Tower Challenge

Recruits! Dah bersedia untuk peperangan agung di udara?!

Hah, gitulah feeling dia. Permainan ini boleh dikatakan yang paling menakutkan. Turun naik dengan laju, pasti akan membuatkan hormon adrenalin korang memuncak naik.

Terraform Tower Challenge menawarkan keterujaan dan keseronokan. Pasti korang takkan lupakan pengalaman yang mendebarkan ini!

7. Bigweld’s Zeppelins

Di sini korang boleh nikmati keriangan untuk seisi keluarga di dunia Robots Rivet Town yang meriah. Bawa sekeluarga terutamanya anak-anak mengembara ke dunia robot yang penuh warna warni dengan Bigweld’s Zeppelins.

8. Epic Hummingbird Flyers

Dalam permainan ini korang akan dibawa berpusing pada tahap minimum. Sambil berpusing korang dapat nikmati pemandangan & menghirup udara segar. Pasti korang akan rasa relaks dan happy!

Inilah masanya untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan dan persahabatan dalam suasana penuh keseronokkan dan kejutan. Paling penting, best dan puas hati. Jom!

9. Mammoth Fun Zone

Permainan ini tak kurang menariknya. Dalam suasana pelayaran di Kapal Lanun Captain Gutt, korang kena usaha elak dari terkena air pancutan ikan piranha. Taman permainan yang menyeronokkan ini sesuai untuk si anak kecil yang bertenaga.

10. Sid’s Rock ‘N’ Slide di Genting Skyworlds Theme Park

Antara permainan baru yang dibawakan khas untuk pengunjung di dunia Ice Age. Diketuai oleh Sid dan Diego dalam permainan penuh menyeronokkan untuk semua! Korang akan bersama-sama mereka dalam misi pengembaraan.

Rasai pengalaman seakan hanyut dibawa air yang kuat beralun. Sambil bermain korang bebas merakam gambar dan menikmati suasana sekitar.

Menarik sungguh pemainan-permainan yang ada di sini kan? Jangan lepaskan peluang untuk bersama keluarga atau rakan menikmati kemeriahan dan keseronokan di taman tema yang paling menarik & terbaru di Malaysia ini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net