Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Family Day – Port Yang Menarik Di Port Dickson

0 5,060

Hari keluarga merupakan hari yang kita saling mengeratkan hubungan kita sesama ahli  yang lain dengan meluangkan masa bersama dan melakukan aktiviti bersama. Banyak tempat family day di buka untuk tujuan ini.

Jika korang merancang untuk membuat hari keluarga di Port Dickson, mari kita lihat beberapa tempat menarik untuk dijadikan hari keluarga.

Kandungan

7 Tempat Menarik Family Day Di Port Dickson

1- Villa Dua Puluh Sembilan

Sumber: Facebook

Villa Dua Puluh Sembilan terletak di PDVilla Country Resort, Port Dickson. Ia merupakan tempat menarik untuk family day di Port Dickson yang sangat sesuai untuk korang yang mempunyai keluarga besar.

Villa ini merangkum 3 buah bilik dan dua buah bilik air. Aktiviti pool party boleh dilakukan di sini dimana terdapat sebuah kolam besar private di rumah ini. 

Alamat : No. 29, Jalan PDV2, PDVilla Country Resort 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

2- Glory Beach Resort – Ramai buat family day di sini

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook

Resort yang luas dan betul-betul menghadap pantai ini menyediakan harga yang mampu milik jika korang pergi secara beramai-ramai. Di sini juga terdapat pusat pemuliharaan penyu. Glory Beach Resort sangat menarik untuk percutian keluarga terutamanya family day. 

Jika korang sukakan aktiviti air, mandi di pantai membolehkan korang bermain sukan air. Begitu juga dengan anak-anak. Korang boleh luangkan masa bermain air di pantai bersama mereka. 

Alamat : Jalan 30/146 57000 Kuala Lumpur, Malaysia

3- Tasik Villa International Resort

Sumber: Facebook

Tempat family day di Port Dickson ini juga sangat privasi dan sesuai untuk korang seisi keluarga. 

Korang juga boleh bermandi-manda di kolam besar yang disediakan serta bersantai di ruang balkoni villa ini mengambil angin. 

4- Lake View Farm Port Dickson

Sumber: Facebook

Sambutan family day pasti menyeronokkan dan tenang jika berkonsepkan suasana kampung dan alam semulajadi. Lake View Farm menyediakan konsep kampung yang sangat sesuai untuk aktiviti family day.

Menariknya, korang boleh melakukan aktiviti di tasik seperti memancing, memberi haiwan makan, berkayak dan banyak lagi. Terdapat pelbagai jenis haiwan seperti kambing, ayam, itik, angsa dan banyak lagi di sini.

Sumber: Facebook

Alamat : Lorong Selasih 1 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

5- Widad Villa

Sumber: Facebook

Jika korang datang bersama keluarga besar, pastinya Widad Villa menjadi pilihan terbaik anda sekeluarga. Villa ini berhadapan dengan pantai dan korang boleh melakukan pelbagai aktiviti pantai pada bila-bila masa.

Selain itu, korang juga bebas melakukan aktiviti BBQ, mandi-manda dan sebagainya.

Alamat : Lot 2672 Jalan Pantai Batu 12 71250 Pasir Panjang, Negeri Sembilan, Malaysia

6- Eangle Ranch Resort – Sangat sesuai untuk family day

Sumber: Facebook

Eangle Ranch Resort menampilkan keunikan dalam konsep penginapannya seperti Kampung House, Paddock Chalet, Eagle Terrace, Log Cabin dan Bandwagon Upper/ Lower.

Nak buat family day di hotel sekitar Port Dickson? Refer tentang hotel menarik yang sesuai di sini

Ia adalah umpama suasana bercuti di wild west dan Red Indian. Antara tarikan aktiviti menarik boleh korang lakukan bersama keluarga sempena family day adalah berkuda, aktiviti memanah, berbasikal, go kart dan banyak lagi.

Terdapat kolam mandi yang sangat besar untuk anda bermandi-manda.

Sumber: Facebook

Alamat : Lot 544 Jalan Pantai, batu 14 71250 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

7- Villa Mihara

Sumber: Facebook

Villa Mihara menawarkan pelbagai kemudahan yang boleh memuatkan 15 hingga 30 orang dalam satu vila. Vila ini juga mempunyai 5 buah bilik yang dilengkapi penghawa dingin. 

Korang juga tidak perlu khuatir kerana di Villa Mihara ini juga sudah dilengkapi pelbagai kemudahan. Antaranya, dapur memasak yang siap dengan pelbagai barangan dapur. 

Tambahan pula, Villa Mihara ini sangat privasi dan sangat sesuai untuk korang melakukan aktiviti family day. Korang hanya perlu berseronok dan bermain bersama-sama. Halaman Villa Mihara ini juga luas dan anda boleh terus ke pantainya. 

Sumber: Facebook

Alamat : 60 Lorong Penaga Indah 2/1, Taman Penaga Indah 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Selamat berhari keluarga. Semoga hubungan kekeluargaan dapat dieratkan lagi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net