Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

TAMAN TEMA SEKIN WONDERLAND

0 583

Taman Tema Sekin Wonderland, Sekinchan terletak di kawasan berdekatan sawah padi dan pantai.adalah taman tema buatan muslim.

Taman tema ini sangat unik kerana menyediakan 10 jenis kolam pelbagai saiz mengikut peringkat umur.

Harga tiket dewasa adalah RM25, manakala kanak-kanak RM20.

Sumber : Facebook

Aktiviti Menarik Di Taman Tema Sekin Wonderland

Pelbagai aktiviti dapat dilakukan di Sekin Wonderland.

Antaranya, bermain ATV, trampoline, taman permainan kanak-kanak dan basikal elektrik.

Oleh itu, taman tema ini memang sangat sesuai untuk aktiviti seisi keluarga. Tambah pula ia dekat dengan kawasan perlancongan kampung tu.

Kawasannya juga berdekatan dengan pantai, pemandangan yang cantik sangat sesuai untuk mengambil gambar bersama keluarga mahupun rakan-rakan.

Ada banyak lagi tempat menarik di Selangok. Boleh tengok di sini

Sumber : Facebook
Sumber : Facebook

Tidak perlu risau tentang makanan kerana taman tema ini menyediakan makanan yang sedap dan menyelerakan. Ada lebih 50 gerai dengan harga yang berpatutan di sini.

Kolam Khusus Untuk Wanita DI Taman Tema Sekin Wonderland

Bagi wanita muslimah juga telah disediakan kolam khusus untuk mereka yang tidak gemar bercampur antara lelaki dan perempuan. Kolam tersebut sangat dilindungi dan pengunjung wanita tidak perlu khuatir. Boleh mandi manda dengan tenang dan gembira.

Sumber : Facebook

Kolam khusus muslimah ini juga ada tempat untuk menukar pakaian dan membersihkan diri. Kolam besar, korang pasti puas hati. Hotel dan resort juga disediakan bagi mereka yang ingin menginap di taman tema tersebut.  

Terdapat lebih kurang 150 buah penempatan untuk pengunjung. Tempat-tempat rehat juga ada disediakan. Dengan bayaran RM60, dah boleh sewa bilik-bilik kecil di taman tema tersebut.

Pasti rasa lebih selesa untuk beristirehat dengan adanya pelbagai kemudahan seperti ini. 

Setiap bilik pula ada disediakan kipas, kerusi rehat, kerusi malas, meja untuk letak barang-barang dan juga loker. Loker pula dilengkapi dengan kunci untuk simpanan barang-barang berharga. 

Taman Tema Sekin Wonderland berbumbung , jadi anda tidak perlu risau hujan dan panas mentari. Anda boleh bergembira dan bermain air sepuas hati. 

Tempat solat juga turut dijaga dengan baik agar kita semua dapat menunaikan solat dengan sempurna.

  • 🏫 Nama : Taman Tema Sekin Wonderland
  • 🗺 Alamat : Sekin Wonderland, No 358, Jalan Pantai Redang, Bagan Sekinchan, 45400 Sekinchan, Selangor
Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net