Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Pasar Malam Cameron Highlands – Wajib Singgah Bila Sampai Sini

0 291

Pasar Malam Cameron Highlands merupakan tempat pelancongan yang digemari oleh orang ramai.

Kat sini terdapat bermacam jenis, sayur-sayur segar, bunga-bunga dan bermacam pokok ada dijual di sini. Makanan, cenderamata, pakaian dan barang-lain lain pun banyak juga

Pasar malam di sini sangat meriah. Jadi memang tidak sah kalau korang tak singgah ke sini .

Bagi korang yang pening nak cari menu untuk makan malam, boleh lah datang ke sini ada banyak makanan-makanan yang menarik untuk korang try.

Apa yang menarik di Pasar Malam Cameron Highlands ?

Terdapat banyak kedai-kedai yang menjual makanan di sini. Tambahan lagi kebanyakan penjual kedai makanan di sini adalah Muslim.

Tambahan lagi sayur-sayuran juga ada dijual di sini yang penting ianya segar .

Tak pelik ya kalau korang jumpa banyak peniaga strawberry. Korang patut try strawberry yang disalutkan dengan coklat! Sangat sedap .

Selain itu ada juga makanan-makanan lain seperti satay, nasi ayam, meatballs, jagung, dan minuman yang pelbagai jenis .

Ada juga makanan yang bersalutkan tepung seperti sotong celup tepung. Yang penting rasa dia crispy dan lazat.

Bila datang sini, korang boleh dapatkan cenderahati di beberapa kedai di sini yang menjual seperti kactus, magnet peti sejuk , keychain dan banyak lagi .

Ia boleh dijadikan sebagai kenangan korang datang bercuti ke sini.

Jika ke Cameron Highland, boleh bermalam di hotel yang best ini. Harga dari RM149 sahaja untuk satu malam.

Lokasi & Waktu Operasi

Sumber: booking.com

Pasar Malam ini  terletak betul-betul berhadapan Golden Hills Apartment.

Ia bermula pada pukul 4.00 petang sehingga pukul 11.00 malam dan beroperasi pada hujung minggu sahaja iaitu pada hari Jumaat dan Sabtu.

Dah sampai ke Cameron Highland, wajib singgah di tempat menarik di Cameron ni, Refer kat sini ye

Tips

  • Korang perlu datang awal kerana selalunya dari  pukul 6 ke atas sangat susah nak cari parking tambahan lagi jalan sekitar sini jem.
  • Kalau korang nak senang korang boleh dapatkan penginapan di Golden Hills Apartment untuk memudahkan  perjalanan korang tambahan lagi ia berdekatan dengan pasar malam
  • Time nak beli  makanan tu korang kena berhati-hati sikit takut terbeli yang tak halal pula.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net