Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Lost World of Tambun – Taman Tema Lengkap Untuk Percutian Keluarga

0 2,034

Lost World of Tambun – Dah lama sangat tak ke tempat ni. Seingat Sis Dila last pergi sini pada tahun 2017, trip sekali dengan family adik.

Memang seronok sebb di sini, all in one. Semua ada.

Kalau Selangor terkenal dengan Sunway Lagoon, kat Ipoh, Perak pula ada Lost World of Tambun yang memang terkenal dengan jauh lebih cantik, menarik dan penuh kehijauan.

Tempat ini memang ramai orang kalau hujung minggu, apa lagi bila sempadan dah di buka sekarang ni. Kalau nak datang ke sini, sebaiknya carilah masa weeekdays, lagi selesa dan lagi seronok.

Kalau ke Lost world Tambun ni, korang wajib stay sini. Memang puas hati

Seronok kat sini, sebabnya selain taman tema air, kat sini juga ada tujuh taman lain yang pastinya boleh membuat anak-anak teruja dan seronok sangat berada di sini.

Taman tema yang wajib dikunjungi ini berkeluasan 40 ekar, ianya telah dibukakan kepada para pengunjung pada 11 November 2004.

Kandungan

Taman Yang Ada Di Lost World of Tambun

Ketujuh-tujuh taman ini terdiri daripada :

  • Lost Water Park
  • Lost World Amusement Park
  • Lost World Pettling Zoo
  • Lost World Hot Springs & Spa
  • Lost World Tiger Valley
  • Lost World Tin Valley
  • Lost World Adventure Park.

Lost World of Tambun – Tak cukup hanya sehari

Berkunjung ke Lost World of Tambun, 1 hari memang tak cukup.

Selain dari 7 taman yang perlu kita jelajah satu-satu, jangan lepaskan peluang untuk nikmati keindahan dan kemeriahan malam di sini.

Lebih mudah bila stay di hotel Lost World Hotel yang sangat menarik.

Bila bermalam di sini, senanglah nak nikmati suasana malam.

Terdapat 174 buah bilik hotel serta 20 buah bilik Executive Suite yang mana berada di blok keduanya. Memang puas hati sangat bila dapat stay kat sini.

Pakej Percutian Lost World Of Tambun

Taman Tema Air

Sumber : Facebook
Sumber : Facebook

Ini adalah tarikan paling utama dekat sini, ditambah pula dengan koma besar yang berombak. Memang menyeronokkan.

Bagi yang suka aktiviti mencabar, boleh naik slide. Jika tak gayat, trylah naik yang paling tinggi. Memang mencabar.

Jika nak santai, sewa pelanpung dan susuri sungai buatan yang ada sepanjang taman tema ini.

Petting Zoo

Sumber : Facebook
Sumber : Facebook

Tempat ini memang tumpuan kanak-kanak yang gemar dan suka tengok haiwan. Luangkan masa untuk bawa anak-anak ke sini.

Ada bermacam-macam haiwan jinak seperti burung merpati, hamster, arnab, kura-kura, ulat dan macam-macam lagi. Ada setengah yang boleh beri makan di tangan je. Memang jinak!

Lihat pakej percutian bersama free breakfast dan tiket ke taman di sini

Di sepanjang ini juga ada sungai kecil yang mengalir, boleh juga tangkap ikan. Sauk ikan disediakan. Semua ini memberikan pengalaman yang penuh bermakna untuk anak-anak kita.

Juga ada port untuk rebus telur dengan air panas.

Kolam Air Panas Hot Spring

Di sini ada 2-3 kolam air panas yang berbeza ikut suhu. Sebelum masuk, tengok dulu suhu yang dinyatakan di signboard.

Datang pada waktu malam lagi seronok, lampu yang dinyalakan benar-benar buat tempat ni menarik dan sangat cantik untuk bergambar.

Lost World of Tambun Pada Waktu Malam

Memang meriah.

Ada pertunjukan ala -hutan yang sangat menghiburkan. So bila ke sini, pagi sampai ke malam penuh degan aktiviti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net