Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Kedai Bundle Murah Di KL dan Selangor

0 1,647

Korang tau tak dekat Kuala Lumpur ni ada banyak kedai bundle tapi kebanyakkannya ramai orang tak tahu kewujudannya. Banyak juga kedai bundle murah di 2 negeri tumpuan ini

Selain itu, ada juga pemborong baju bundle khas kepada yang ingin memulakan perniagaan menjual barangan bundle .

Bundle ni walaupun kita dengar dia barangan yang terpakai tetapi kualitinya amat terbaik yang penting korang kena pandai pilih. Saya tau ramai diantara korang pencinta baju bundle kan.

Meh sini saya tunjukkan kedai bundle yang korang boleh pergi 

Kandungan

Kedai Bundle Murah

1. Buntil Bundle Shah Alam

Sumber: timeout.com

Untuk korang suka barangan vintage boleh lah datang ke bundle ni. Ia menjual pelbagai barangan vintage yang terkenal seperti Flannel shirt dan sebagainyaa.

Lokasi: Shah ALam: G18 Merana U 40000 Shah Alam | TTDI Jaya: 16 Jln Opera C U2/C, Tmn TTDI JAYA

Instagram: @buntil_store

Nak tau tempat makan sedap di Kuala Lumpur? Boleh tengok kat sini

2. Kedai Bundle RM1 Shah Alam

Sumber: Facebook

Korang tau tak ada wujud sebuah kedai bundle hanya bermula serendah RM1 di Shah Alam.

Ada banyak jenama di sini antaranya Nike, Adidas dan banyak lagi. Harganya juga berpatutan korang patut cuba datang ke sini.

Lokasi: Jalan Padang Jawa, Seksyen 16, 41300 Shah Alam, Selangor

Facebook Page: Bundle Rm1 Shah Alam

3. ONO Bundle Klang

Sumber: Facebook

Ada tak diantara  korang yang peminat kasut ? 

Kalau ada korang patut datang ke sini sebab ONO Bundle ni menyediakan pelbagai jenis kasut dengan jenama yang berbeza.

Lokasi: No.3, Taman Sri Kapar Indah, 41050 Klang, Selangor

Facebook Page: Ono Bundle

4.Triple A Bundle Wanga Maju

Sumber: Facebook

Triple A Bundle Wanga Maju ini menyediakan barang-barang terpakai bagi pencinta Dr Martens. Kalau korang nak tau Dr Martens ini merupakan jenama popular dari UK bagi kasut berkualiti tinggi.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh lah singgah datang.

Lokasi: 69 G Jalan Wangsa Delima 5 , Pusat Bandar Wangsa Maju 53300 Kuala Lumpur

Instagram : Triple A bundle

5. Z Bundle Shah Alam

Sumber: Facebook

Jika korang mencari kedai yang menjual jeans dan baju rare, korang berada di tempat yang tepat. Z Bundle menyediakan barangan Jeans Selvedge Bundle dan baju-baju rare .

Lokasi: No 16G Jalan Sempadan, Seksyen 16 Shah Alam, 40000, Shah Alam, Selangor

Facebook Page: Z Bundle

6. Miqdam Bundle Setapak

Sumber: Facebook

 Kedai ini banyak menjual Kasut Converse dan New Balance terpakai. Bagi korang yang suka mengumpul kasut, boleh lah datang ke sini. 

Lokasi:  No 10B Jalan Taman Melati 8 , Taman Melati Setapak 53100 Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 3pm – 12am

Instagram: @miqdambundle

7. JBR Bundle ( Pemborong ) Shah Alam 

JBR Bundle ini adalah yang Pembekal & Pengedar  barang Bundle Terbesar Dari Australia, Jepun & USA.Ia juga  pemborong dan pembekal baju bundle yang terbesar di malaysia. 

Mereka mempunyai banyak cawangan di kawasan KL & Selangor dan menyediakan servis penghantaran terus kerumah korang..

Lokasi: No.122, Jalan Sultan Alam Shah, 42700 Banting, Selangor

Instagram Page : @JBR Bundle

8. Akbar Bundle ( Pemborong ) Klang 

Dengan Akhbar Bundle korang boleh lihat sendiri harga borong yang korang boleh dapat.

Sumber: Facebook

Harga yang berpatutan dan yang paling penting barangnya yang  berkualiti .

Lokasi:  Lot 1070 Lorong Wak Jali, Jalan Rantau Panjang, 42100, Klang, Selangor

Facebook Page: Bundle Akbar

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net