Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

Bukit Kayu Hitam – Tempat Membeli Belah Yang Murah

0 5,637

Bukit Kayu Hitam merupakan syurga membeli-belah bagi semua golongon tidak kira lelaki mahupun perempuan. Barangan disini di jual dengan harga yang murah dan berpatutan.

Tidak kurang juga barang-barangan keperluan rumah seperti pinggan-mangkuk. Sebelum melihat jenis-jenis barang yang dijual di sini, apa kata lihat dahulu 5 tempat membeli-belah yang menarik di sini untuk korang singgah.  

Kandungan

Tempat Menarik Membeli Belah Di Bukit Kayu Hitam

1- The Duty Free Zone

Mempunyai mall dan ruang membeli-belahnya yang tersendiri. Syurga coklat! Wah! Korang belilah coklat yang banyak kerana harga coklat di sini semuanya murah-murah belaka. Tak fikir apa dah, pasti korang akan borong coklat. 

Bukan sahaja coklat, korang juga boleh membeli minyak wangi antarabangsa dan pelbagai barangan lagi dengan harga yang berpatutan. 

Sumber: Tastyornot.blogspot.com

Jangan habis banyak masa kat sini tau, sebab ada banyak lagi tempat best untuk dilawati

Jika ke Alor Setar, jangan lupa singgah di tempat menarik di sini

2- Pekan Danokm- Bukit Kayu Hitam

Tempat membeli-belah yang bersempadan Malaysia dan Thailand ini dikenali sebagai Pekan Danok.  Korang akn jumpa pekan ini sebaik sahaja korang melepasi imegresen.

Sumber: Google

Pekan Danok ini umpama pasar dan kedai deretan untuk korang terjah satu persatu.

Sebelum korang masuk ke Pekan Danok, pastikan passport sudah tersedia untuk di cop. Biasalah pekan ini terletak di sempadan antara Malaysia dan Thailand. 

3- Bazar Jualan

Bazar Jualan Bukit Kayu Hitam tempat membeli-belah yang berbentuk berbentuk bazar.

Walaupun dinamakan bazar, di sini tidak banyak barangan jualan. Bazar ini menyediakan tempat untuk berhenti seketika seperti ke tandas, surau dan lain-lain lagi.  

Sumber: Foursquare

4- Kompleks Darul Qiyam

Sebuah mall yang menarik untuk korang kunjungi jika ke Bukit Kayu Hitam.

Kompleks Darul Qiyam ini mempunyai kedai-kedai di dalamnya. Antaranya barang jualan ialah, makanan kering, beg lelaki, beg wanita, keperluan rumah dan pelbagai lagi barangan.

5- Bazar Batu Sempadan

Berdekatan dengan pintu gerbang untuk masuk ke Thailand, korang akan melalui kawasan batu sempadan iaitu pemisah Thailand dan Malaysia. 

Sumber : www.eshamzhalim.com

Terdapat banyak buah-buahan segar dan barang-barang kegunaan harian yang dijual seperti pakaian, cadar, mainan, aksesori dan lain-lain lagi barang yang dijual di sini. 

Seronok berkunjung ke sini, ala-ala pasar dan barangnya pun ada pelbagai, istimewa dan murah.

Kesimpulannya, semua tempat yang menarik di sini jaraknya sangat dekat.

Korang boleh merancang perjalanan korang dan hadkan masa korang di satu-satu tempat supaya boleh kunjungi semua tempat yang menarik di sini.  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net