Let’s travel together.
you can look here xxxbest.net playful student. chica mexicana se deja seducir. https://moonlightsex.pro arab old man fuck anything to help the poor. cuckold love jerking off.www.letmefap.net some product testing company ought to hire katy ca.

7 Hotel Terbaik Di Cherating – Port Terbaik Lepak Dengan Family

0 51

Cherating yang terletak di sempadan negeri Pahang dan Terengganu terkenal dengan keindahan pantainya yang memukau. Boleh dikatakan ianya sangat terkenal sebagai salah satu pusat tumpuan mereka yang mahu bercuti. Sebenarnya tak susah pun kalau korang nak bercuti dan cari hotel di Cherating. Ada beberapa pilihan yang korang boleh pertimbangkan jika mahu bercuti di sini.

Kandungan

Pilihan Terbaik Hotel di Cherating

1- Eastana Cherating Beach Resort

Kalau korang nak alami penginapan yang tradisional tapi selesa dekat Cherating, Eastana Cherating Beach Resort ni pilihan yang bagus. Resort ni dekat sangat dengan Pantai Cherating, dalam 5 minit je korang boleh jalan kaki ke pantai.

Hotel ni memang best sebab dekat dengan pantai Cherating. Bilik di sini selesa, berkonsepkan Melayu tradisional sambil pemandangannya menghadap laut lagi. Selain kemas dan simple serta dihiasi warna yang menenangkan, di setiap bilik juga tersedia TV satelit, bilik mandi peribadi, dan pengering rambut atas permintaan.

Untuk chill setiap petang, korang boleh lepak kat balkoni sambil nikmati angin laut yang menenangkan.

Walaupun kurang elemen moden menghiasi resort ini, korang tak perlu risau sebab ada WiFi percuma kat lobi untuk stay connected dengan dunia luar.

Nak BBQ? Resort ni sediakan kemudahan untuk barbeku. Kalau ada apa-apa masalah atau nak maklumat pasal aktiviti sekitar, kaunter penerimaan tetamu dia buka 24 jam, so boleh je tanya dorang.

Dekat dengan resort ni, ada tempat-tempat menarik macam Santuari Penyu Cherating dan Seni Limbong. Bandar Kuantan pun tak jauh sangat, dalam 20 minit je pemanduan.

Kalau korang suka nyanyi, korang boleh guna bilik karaoke yang ada. Resort ni pun boleh tolong arrange aktiviti seperti snorkeling atau kayaking kalau korang nak main air.

Jangan lupa makan kat Restoran Surf Club dia yang tengah menghadap laut. Makan sambil tengok pemandangan laut memang best!

Untuk korang yang sukakan privasi, hotel ni pilihan yang sesuai. Sebabnya, dengan apartment-style rooms, korang boleh rasa macam berada di rumah sendiri. Ada dapur, ruang tamu, bilik tidur, dan bilik mandi peribadi dalam setiap unit.

Tempat letak kenderaan pun disediakan secara percuma, so korang takyah risau pasal parking. Overall, Eastana Cherating Beach Resort ni memang tempat yang bagus untuk relax dan enjoy Cherating yang tenang.

2- Samsuria Beach Apartment Resort

Satu lagi pilihan untuk korang yang mahukan percutian dengan privasi. Sebabnya, dengan konsep apartment-style rooms, korang boleh rasa macam ada di rumah sendiri. Ada dapur, ruang tamu, bilik tidur, dan bilik mandi peribadi dalam setiap unit. Lagi satu, ada balkoni dengan pemandangan pantai atau kolam renang yang cantik.

Jangan risau pasal WiFi, sebab dorang sediakan WiFi percuma kat lobi dan dalam bilik. Kalau korang nak makan, dorang ada restoran sendiri yang menyajikan pelbagai hidangan sedap.

Lokasi dia pun best sebab dekat dengan Pantai Cherating dan tempat-tempat menarik lain. Kalau korang nak explore Cherating, hotel ni memang tempat yang selesa untuk stay.

3- Holiday Villa Beach Resort Cherating

Yang seronoknya tentang hotel ni ialah adanya private beach access, so korang boleh relax kat pantai bila-bila masa je. Kolam renang pun ada kalau nak berendam.

Kalau korang tengah cari tempat untuk relax dan nikmati pantai yang cantik, Holiday Villa Beach Resort Cherating memang pilihan yang tepat. Resort ni tengah-tengah landskap tropika, so memang akan bagi korang pemandangan alam yang awesome.

Dalam resort ni, ada dua kolam renang yang korang boleh lepak berendam. Bilik-bilik dia luas, dengan banyak cahaya semula jadi. Ada bar mini dan TV dalam bilik, so korang boleh relax dalam bilik kalau malas nak keluar.

Nakkan kelainan? Korang boleh cuba rawatan Bali kat spa dia. Memang perfect untuk hilangkan stress dan tension. Resort ni juga sediakan WiFi percuma di lobi dan restoran, jadi korang boleh tetap berhubung dengan dunia luar.

Restoran Beach milik hotel ini menyajikan hidangan Asia dan Barat. Memang best makan sambil tengok pemandangan laut. Lokasi dia pun strategik, dekat dengan Bandar Kuantan dan Lapangan Terbang Sultan Ahmad Shah. Jadi, apa tunggu lagi?

4- Royale Chulan Cherating Villa 

Pernah tak korang bayangkan percutian mewah dengan villa di depan pantai? Penuh privasi dan kemewahan. Royale Chulan Cherating Villa inilah jawapannya. Villa-villa kat sini memang best. Ada private pool lagi, perfect untuk honeymoon atau habiskan masa dengan family.

Villa-villa di sini sangat luas, ada living room, bilik tidur, dan ruang tamu outdoor. Boleh relax dekat pool sambil menikmati udara segar.

Selain tu, staff diaorang juga sangat friendly dan attentive, siap boleh arrange romantic dinner kat villa lagi kalau korang perlukan. Mungkin ada yang nak surprise pasangan, kan? Untuk aktiviti, korang boleh pergi ke Cherating Beach yang tak jauh dari sini atau explore pantai-pantai cantik sekitar kawasan ni. Bagi yang nak rasa luxury and privacy, villa-villa ni memang pilihan terbaik.

5- Maznah Guest House Ala Hotel di Cherating

Maznah Guest House ni merupakan guest house yang simple tapi cozy. Harganya pun berpatutan. Pilihan budget yang baik. Bilik-biliknya bersih, ada TV, kipas, dan bilik air. Yang best, guest house ni dekat dengan pantai, jadi korang boleh jalan kaki je nak ke pantai.

Pantai Cherating memang cantik, pasir putih bersih, air laut tenang. Jadi, kalau korang tak nak habiskan banyak duit untuk penginapan tapi still nak enjoy pantai Cherating, guest house ni pilihan yang sesuai.

6- Cherating Damai Guest House

Kalau korang suka rasa macam rumah sendiri, guest house ni pilihan yang bagus. Bilik-bilik dia selesa, ada TV, kipas, dan bilik air. Yang best, dia ada dapur, so korang boleh masak sendiri kalau malas nak keluar makan.

Lokasinya pun strategik, dekat dengan pantai Cherating dan tempat-tempat menarik lain. Kalau korang nak relax dan spend quality time dengan keluarga atau kawan-kawan, guest house ni sesuai sangat. Harganya pun berpatutan, jadi korang takyah risaukan budget.

7- ēRYA by SURIA Hotel di Cherating

Kalau korang suka tengok penyu, hotel ni memang best sebab dekat dengan Cherating Turtle Sanctuary. Jadi korang boleh plan lawatan ke sana dengan senang.

Selain tu, bilik-bilik dia pun moden dan selesa, perfect untuk berehat selepas aktiviti sepanjang hari. Jangan lupa ambil peluang untuk nikmati pemandangan pantai yang cantik sekeliling hotel.

So, itulah beberapa hotel yang korang boleh consider kalau plan nak ke Cherating. Oh ya, jangan lupa bawa baju renang bersama jika datang bercuti, lagi-lagi kalau ada yang nak mandi laut tu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

go to these guys https://chicasenred.me
www.sextophd.net